Aankoop Maen horloge

5,0 rating
19/03/2019

Zeer prettige en professionele ervaring.
Klantgericht en hulpvaardig geholpen bij de aanschaf van een mooi Maen horloge.
Hier kun je gerust terecht als je een mooi klokje zoekt.

Patrick

TAG Heuer Formula 1 chronograph

5,0 rating
19/03/2019

Vlotte en correcte afhandeling. Heeft veel verstand van horloges. Ter plekke de band op maat gemaakt. Een zeer vriendelijke persoon. Zeker een aanrader om een aankoop bij te doen.

Amasja

Top communicatie en goede prijzen!

5,0 rating
16/03/2019

Zojuist een leuke ruil gedaan waarbij ik twee van mijn horloges heb ingeruild voor iets nieuws. Snelle en prettige communicatie en daarbij ook nog eens een mooie deal kunnen maken.
Zeker een aanrader!

Koen

Wristcandy is top!

5,0 rating
03/03/2019

Fijne deal gemaakt met Jeroen. Duidelijk en vlotte communicatie, goede prijs en horloge zoals beschreven.
Aanrader!

Patrick (@Sjoesbal)

Breitling Aerospace Evo

5,0 rating
01/03/2019

Bedankt Jeroen voor de voorbeeldige transactie, je website ziet er verzorgd uit met hele goede gedetailleerde foto’s en uitleg.

Jan v. Z.

Tag Heuer Link 200 Sports Date

5,0 rating
20/02/2019

Leuk om Jeroen te ontmoeten; je kan het enthousiasme mbt horloges aan hem zien als hij er over praat. Prettige gesprek gehad over horloges en meer. Horloge was, zoals verwacht op basis van de foto’s, in prachtige staat. Erg goede ervaring, en een website die ik in de gaten ga houden.
Ga vooral door hiermee Jeroen, er is geen substituut voor passie. Dank en wellicht tot ziens!

Jarno

Aankoop Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic

5,0 rating
18/02/2019

Na een snel, leuk en correct contact via internet heb ik afgesproken bij Jeroen thuis voor de keuze tussen twee horloges, Omega Seamaster Aquaterra Chronograph met witte wijzerplaat of een Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic met blauwe wijzerplaat …het is uiteindelijk de Tag Heuer geworden gezien die mij het beste past. Jeroen heeft tijdens een lekker kopje koffie de band op maat gezet en nog even alles gecheckt (full set)… top service. Ben blij een nieuw adresje te hebben gevonden en blijf zeker de website volgen, zeker aan te bevelen.
Je voelt aan dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, super leuk gesprek gehad.
Thnx Jeroen

Marc (B - Antwerpen)

Hamilton Jazzmaster auto chrono

5,0 rating
16/02/2019

Rond aan ‘t struinen op marktplaats, stuitte ik bij toeval op een prachtig Hamilton horloge. Er altijd een willen aanschaffen maar op een of andere manier nooit van gekomen. Na wat over en weer chatten besloten om af te spreken zodat ik het klokje ook in het echt kon zien. Direct een klik. Professioneel, betrouwbaar, mensen-mens en het hart op de goede plek. Je voelt aan alles dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hoefde er niet lang over na te denken. Super service, super blij mee! Op naar de volgende. Dank je wel, Jeroen!

Raymon

Omega Seamaster Planet Ocean

5,0 rating
15/02/2019

Vandaag een leuk horloge gekocht bij Jeroen. Vlotte afhandeling en horloge zoals beschreven. Top, bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Marcel

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
12/02/2019

Gekocht via Marktplaats. Prima levering, volgens afspraak. Keurig verpakt met een leuke verrassing. Een aanrader voor iedereen die een mooi, exclusief horloge zoekt.

LCee

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
07/02/2019

Seiko Dawn Grey horloge gekocht bij wrist candy. Aardige vent die gewoon doet wat hij afspreekt en snel handelt. Jeroen ga jou in de gaten houden en kom zeker nog een keer een mooie klok bij jou kopen.

Johan Vrijburg

Meisterlijke deal met Jeroen

5,0 rating
06/02/2019

Een Meistersinger op de kop getikt op Marktplaats. Tijdens de gegevensuitwisseling ontdekten we dat we allebei lid van het HorlogeForum waren; ik na een lange afwezigheid. Jeroen heeft vriendelijk en snel gereageerd. Het pakket is nu binnen en ik ben blij dat ik er een fijne horlogehandelaar aan overgehouden heb. Ik ga nu gauw het pakket openen!

Willem

Toffe deal met Jeroen

5,0 rating
05/02/2019

Afgelopen zaterdag een toffe deal met Jeroen van WristCandy. Ik heb een heel fraaie vintage Tag Heuer Diver overgenomen en een horloge tegen een behoorlijke en realistische prijs in kunnen ruilen. Ben er verguld mee. Is trouwens niet alleen het wisselen van de horloge’s, maar ook nog lekker kletsen over gezamenlijke interesses onder het genot van een kop koffie. Volgende keer graag weer! Kan Jeroen aanbevelen.

Tony

Aankoop Squale 20 Atmos Mint Ceramic Ref. 1545

5,0 rating
31/01/2019

Na enig speurwerk op internet kwam ik de naam van Jeroen de Ree tegen.
Op diverse horloge forums lees je over zijn kennis van horloges. Via zijn website vond ik een prachtige spiksplinternieuwe Squale 20 Atmos Mint 1545 voor een aantrekkelijke prijs. Na diverse mailtjes die zeer snel beantwoord werden, ben ik naar Bergen op Zoom gereden. Zeer vriendelijke ontvangst en daar kwam het vakmanschap en kennis van Jeroen gelijk boven.
Horloge aangekocht en direct op maat gemaakt.
Ben er zeer blij mee en het was de rit van Purmerend naar B. op Zoom meer dan waard.
Conclusie: Uitstekend en betrouwbaar adres en website.

Arend Boode

Oris Diver 65 Deauville

5,0 rating
30/01/2019

Ik heb de koop als erg prettig ervaren. Na emailcontact belde Jeroen me om wat meer details over het horloge te geven, daarna de deal snel en goed afgehandeld. En belangrijker nog, de geleverde waren zijn zeker zo goed als aangegeven. Voor herhaling vatbaar!

Pim Jansen

Glycine Airman 18 GMT

5,0 rating
30/01/2019

Jeroen is een zeer vriendelijke man. Erg prettig contact en hij kwam over als een zeer betrouwbaar persoon die verstand van horloges heeft. Ik heb voor een nette prijs een Glycine Airman gekocht van hem. Was al een tijdje op zoek op Chrono24 en kwam uiteindelijk bij Jeroen terecht, een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een horloge kopen bij hem 👍

A. Postma

Vriendelijk maar professioneel

5,0 rating
28/01/2019

Mooi horloge op het oog en stuurde hiervoor een e-mail.
Kreeg snel een antwoord terug, waardoor de knoop tot aanschaf snel doorgehakt was.
Zeer vriendelijk, kundig en professioneel.
De hele koopbeleving was dan ook als zeer prettig te omschrijven.

C. Voerendaal

Squale Blue Ray 1545 overgenomen

5,0 rating
24/01/2019

Heb hier een Squale Blue Ray Y1545 gekocht. Het horloge was zoals beschreven: in nieuwstaat, perfect werkend en mooi en zorgvuldig verpakt.
Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuke duiker!

Dylan

Wauw

5,0 rating
23/01/2019

Een schitterend horloge gekocht bij Jeroen en ik spaar meteen door voor de volgende. Wat een geweldige ervaring was dit: alsof je bij een juwelier zit maar dan veel gezelliger en hij verkocht mij de goedkoopste van de 2 waaruit ik wilde kiezen. Gewoon omdat hij die (en ik later ook) beter bij me vond staan. Kijk daar heb ik tenminste wat aan!

Jan

Seiko MM300

5,0 rating
20/01/2019

Erg blij met het mooie horloge dat ik heb gekocht bij Jeroen. De verkoop liep erg soepel en met een goed gevoel. Deze man is een echte liefhebber en heeft veel kennis van zijn horloges. Een vertrouwd adres met recht een aanrader!

Bart

Zeer tevreden.

5,0 rating
13/01/2019

Prachtig horloge gekocht van Jeroen! Hij regeerde snel en netjes op vragen. De Omega is niet van nieuw te onderscheiden, precies zo als omschreven dus. Ook de band is netjes op maat gemaakt. Zeer tevreden al met al. Bedankt!

Nanne

Jeroen is TOP

5,0 rating
10/01/2019

Meerdere horloges gekocht inmiddels en ik kan maar 1 ding zeggen: Jeroen is TOP. Neemt alle tijd voor je, monteert de band keurig netjes en hanteert eerlijke prijzen. Bovendien altijd eerlijk advies. Je merkt dat hij echt gek is van horloges. Vaste klant erbij!

J.M.

Breitling Superocean Heritage

5,0 rating
03/01/2019

Vandaag een Breitling Superocean Heritage gekocht. Zeer prettige ervaring met Jeroen. Professioneel en gastvrij!
Zeer zeker de moeite waard om bij Jeroen langs te gaan.

Roy

Adresje erbij!

5,0 rating
02/01/2019

Jeroen is een zeer vriendelijke verkoper.
Ik heb voor een nette prijs een Glycine gekocht van hem. Jeroen is een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een uurwerk willen kopen van hem 👍

Mito

Nieuwe Omega Seamaster

5,0 rating
02/01/2019

Vandaag bij Jeroen een nieuwe Omega Seamaster gekocht. Ook een horloge ingeruild tegen een eerlijke prijs. Jeroen heeft veel verstand van horloges, communiceert correct en snel. Bij het ophalen nog even gezellig over horloges zitten kletsen want hij is ook een echte liefhebber. Aanrader!!

Freek

Aanrader

5,0 rating
02/01/2019

Jeroen komt zijn afspraken na en neemt alle tijd voor je. Zeer goed gevoel bij de deal. Tot de volgende!

Boom

Top

5,0 rating
29/12/2018

Top service! Netjes op maat gemaakt & leuk gesprek gehad over uiteraard horloges. Zeker aan te raden om hier een mooi horloge bij te kopen!

Danny van Vliet

Maurice Lacroix Pontos S Diver

5,0 rating
28/12/2018

Erg vriendelijk en professioneel.
Eerlijk is eerlijk. In eerste instantie was ik wat achterdochtig voor een horloge wat bijna te mooi leek om waar te zijn.
Doordat Jeroen zijn vertrouwen in mij toonde won hij mijn vertrouwen en besloot ik dit schitterende horloge bij hem aan te schaffen.
Geen seconde spijt van en mocht er ooit een horloge van mijn verlanglijstje bij hem opduiken zal ik geen moment meer twijfelen…
Bedankt!

Sander

Prachtige TAG Heuer gekocht

5,0 rating
20/12/2018

Een prachtige TAG Heuer Grand Carrera bij Wrist Candy aangeschaft. Het horloge is exact als beschreven en was een dag later in huis. Zeer goed gevoel bij Jeroen, absolute aanrader.

Gert Aalbers

Topervaring!

5,0 rating
15/12/2018

Zonet mijn vintage Omega Seamaster ontvangen. Jeroen is deze persoonlijk komen afleveren bij mij. Wat toch een rit van 50km was. Heeft hier netjes en met zorg de band nog aangepast aan mijn pols en we hebben nog lekker gekletst over horloges. In één woord: topervaring. Hopelijk doen we in de toekomst nog zaken! Dankjewel Jeroen!

Glenn Waem

De beste keus

5,0 rating
11/12/2018

Bij Jeroen een Seiko New Turtle Dawn Grey gekocht, splinternieuw in de seals, voor minder dan dat je er tweedehands op Marktplaats voor betaalt en ook nog koffie en een goede uitleg op de koop toe. Zeker vijf sterren!!

Reinie.

TOP service!

5,0 rating
02/12/2018

Heel mooie Tudor Black Bay gekocht bij Jeroen. Mooi horloge, mooie conditie, mooie prijs en de service is top.
Veel succes met alles en hoop in de toekomst weer zaken met je te kunnen doen.
Vriendelijk bedankt en tot snel.

Demis

Aanrader

5,0 rating
01/12/2018

Naar aanleiding van de advertentie op Marktplaats gereageerd. Zeer goede en snelle reactie terug van Jeroen. ’s Middags contact gehad en in de avond afgesproken, uiteindelijk het horloge gekocht. Leuke, gezellige deal met eerlijk advies en geduld. Wat mij betreft een aanrader. Zal vast niet de laatste deal tussen ons zijn 😬

Luuk Maes