100% ontzorging. 

Heeft u al eens nagedacht over consignatie (verkoopopdracht).. ? Steeds meer mensen willen een horloge verkopen, maar geen onbekenden aan de deur en al helemaal niet eindeloos over de prijs onderhandelen. Vooral in deze tijden is veiligheid een issue en dat maakt een verkoop steeds “uitdagender”.

Met veel plezier neem ik het gehele traject van A tot Z van u over zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken.


Hoe gaat dit in zijn werk?

1) Uw horloge komt fysiek naar mij toe (zie ook 6).

2) Vervolgens maak ik professionele foto’s zodat het horloge optimaal uit de verf komt.

3) Deze plaats ik op mijn website en Instagram, diverse Facebook verkoopgroepen en eventueel op Marktplaats.

4) Namens u voer ik de onderhandelingen en wikkel het gehele traject af, inclusief overdracht en betaling. Het bedrag wordt door de koper rechtstreeks op uw eigen rekening gestort, zodat u meteen over uw geld beschikt.

5) Gedurende het proces stem ik alle stappen met u af; tenslotte is het uw bezit en niet het mijne.

6) Ik spreek uitsluitend in een beveiligde omgeving met klanten af en uw horloge wordt bewaard in De Nederlandse Kluis, met een verzekering tot € 90.000,-.

7) We tekenen allebei een consignatiedocument voor uw verzekering (en gemoedsrust). U heeft dan zwart op wit dat ik uw horloge in bewaring heb.

8) Mijn tarief bedraagt 10% van de uiteindelijke verkoopprijs, of we spreken een minimum bedrag af waarvoor u het horloge wilt laten gaan. Uiteraard ontvangt u een digitale factuur voor uw eigen administratie.

Kortom: consignatie betekent 100% ontzorging. En als echte liefhebber zie ik elke opdracht weer als een leuk project; ik behandel uw horloge dan ook alsof het van mij was. Hieronder enkele voorbeelden van consignatie-opdrachten: