U zoekt een specifiek horloge of wilt uw horloge verkopen, maar het ontbreekt u aan de tijd? Of u wilt geen vreemde mensen aan de deur en niet oeverloos over de prijs onderhandelen? En vooral, u wilt geen risico lopen? Dan plaatst u een verkoop- of zoekopdracht bij mij. Ik voer namens u de onderhandelingen en handel het gehele administratieve traject af. Volledige ontzorging dus. Uiteraard houd ik u bij elke stap aangesloten en alleen u beslist.

Verkoopopdracht (consignatie) 
Allereerst maak ik een echte “Wrist Candy” fotoserie zodat het horloge optimaal uit de verf komt. Vervolgens plaats ik hem op mijn website, Instagram pagina, diverse Facebook verkoopgroepen en indien gewenst op Marktplaats en/of Chrono24. Voor een verkoopopdracht reken ik 10% van de uiteindelijke verkoopprijs.

Hieronder enkele voorbeelden van horloges die ik in consignatie heb verkocht:

Zoekopdracht
Hiervoor gebruik ik mijn brede nationale en internationale netwerk en ik plaats het gevraagde horloge op mijn site onder “te koop gevraagd”. Ook post ik de oproep op mijn Instagram pagina. Voor een zoekopdracht reken ik 10% van de inkoopprijs.

Deze prachtige Oris Aquis heb ik recent op verzoek van een goede klant gekocht: