U zoekt een specifiek horloge of wilt uw horloge verkopen? Maar u heeft geen tijd voor al dat gezoek op internet? Of u wilt geen vreemde mensen aan de deur en niet oeverloos over de prijs praten? En vooral, geen risico lopen? Dan plaatst u een verkoop- of zoekopdracht bij mij. Ik voer namens u de onderhandelingen en handel het gehele administratieve traject af. Volledige ontzorging dus. Uiteraard houd ik u bij elke stap aangesloten en alleen u beslist.

Verkoopopdracht
Allereerst maak ik een echte “Wrist Candy” fotoserie zodat het horloge optimaal uit de verf komt. Vervolgens plaats ik hem op mijn website, Instagram pagina, diverse Facebook verkoopgroepen en indien gewenst op Marktplaats. Voor een verkoopopdracht reken ik 10% van de uiteindelijke verkoopprijs.

Zoekopdracht
Hiervoor gebruik ik mijn brede nationale en internationale netwerk en ik plaats het gevraagde horloge op mijn site onder “te koop gevraagd”. Ook post ik de oproep op mijn Instagram pagina. Voor een zoekopdracht reken ik 10% van de inkoopprijs.

Deze prachtige Oris Aquis heb ik recent op verzoek van een goede klant gekocht en hij heeft zijn horloge bij mij ingeruild: