Shopping Cart

Consignatie

100% ontzorging. 

Heeft u al eens nagedacht over consignatie (verkoopopdracht)? Steeds meer mensen willen een horloge verkopen, maar hebben geen zin in onbekenden aan de deur en al helemaal niet om eindeloos over de prijs onderhandelen. Vooral in deze tijden is veiligheid een issue en dat maakt verkoop steeds uitdagender. Met veel plezier neem ik het gehele traject van u over, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Mijn vaste klantenkring en netwerk van meer dan 1.250 volgers op Instagram zullen bijdragen aan een snelle verkoop.

Hoe gaat consignatie in zijn werk?

1) uw horloge komt fysiek naar mij toe middels een persoonlijke overhandiging of verzekerd opsturen.

2) vervolgens maak ik een fotoreportage en een video, zodat u horloge optimaal uit de verf komt.

3) deze plaats ik op mijn website, Instagram, diverse Facebook verkoopgroepen en eventueel op andere verkoopkanalen.

4) namens u voer ik de onderhandelingen en wikkel ik het gehele traject af inclusief overdracht.

5) gedurende het proces stem ik alle stappen met u af; tenslotte is het uw bezit en niet het mijne.

6) ik spreek uitsluitend in een beveiligde omgeving met klanten af en uw horloge wordt bewaard in De Nederlandse Kluis, met een verzekering tot € 90.000,-.

7) mijn all-in tarief bedraagt 10% van de verkoopprijs, of we spreken een minimumbedrag af waarvoor u het horloge wilt laten gaan. Alle meeropbrengst is dan mijn fee.

8) houd er wel rekening mee dat de opbrengst lager uitkomt dan wanneer u het horloge zelf zou verkopen omdat ik de nodige tijd stop in o.a. de fotoreportage en de onderhandelingen.

9) houd er ook rekening mee dat prijzen op bv. Chrono24 minimaal 10% boven de reële marktwaarde liggen…

10) om een goed beeld te krijgen van de waarde van uw horloge ontvang ik op voorhand graag zoveel mogelijk gegevens (merk / model / welke band(en) zitten erbij / referentienummer / leeftijd / servicehistorie / compleetheid van de set / scherpe foto’s etc.)

Stuur een mail naar info@wristcandy.nl of bel mij op (06) 400 38 023 om de mogelijkheden te bespreken.