Shopping Cart

Verkoopopdracht

100% ontzorging. 

Heeft u al eens nagedacht over consignatie (verkoopopdracht)? Steeds meer mensen willen een horloge verkopen, maar hebben geen zin in onbekenden aan de deur en al helemaal niet om eindeloos over de prijs onderhandelen. Vooral in deze tijden is veiligheid een issue en dat maakt verkoop steeds uitdagender. Met veel plezier neem ik het gehele traject van u over, zodat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Mijn vaste klantenkring en steeds groeiende netwerk van 1.800 actieve volgers op Instagram zullen zeker bijdragen aan een snelle verkoop.

Hoe gaat consignatie in zijn werk?

1) uw horloge komt fysiek naar mij toe middels een persoonlijke overhandiging of verzekerd opsturen.

2) vervolgens maak ik een fotoreportage zodat uw horloge optimaal uit de verf komt.

3) deze plaats ik op mijn website, Instagram, diverse Facebook verkoopgroepen en eventueel andere verkoopkanalen.

4) namens u voer ik de onderhandelingen en wikkel ik het gehele traject af inclusief overdracht en facturatie.

5) ik spreek met klanten uitsluitend af op mijn beveiligde kantoor af en uw horloge wordt bewaard in De Nederlandse Kluis, met een verzekering tot € 90.000,-.

6) mijn all-in tarief bedraagt 10% van de verkoopprijs, of we spreken een minimumbedrag af waarvoor u het horloge wilt laten gaan.

7) houd er rekening mee dat de opbrengst lager uitkomt dan wanneer u het horloge zelf particulier zou verkopen.

8) om een goed beeld te krijgen van de waarde van uw horloge ontvang ik op voorhand graag zoveel mogelijk gegevens (merk / model / welke band(en) zitten erbij / referentienummer / leeftijd / servicehistorie / compleetheid van de set / scherpe foto’s etc.).

Stuur een mail naar info@wristcandy.nl of bel mij op (06) 400 38 023 om de mogelijkheden te bespreken.