Shopping Cart

Over mij

Ruim 20 jaar geleden hoorde ik iemand zeggen dat een horloge eigenlijk het enige sieraad is dat een man dragen kan. Die opmerking is altijd blijven hangen en vanaf dat moment was mijn interesse in horloges gewekt. Toen ik in de film Die Hard een paar acteurs hun TAG Heuer gelijk zag zetten heb ik de videorecorder snel op pauze gezet. Wat was dat dan, nooit van gehoord? Maar wel echt gaaf!

Ik kocht natuurlijk ineens alle mogelijke horlogemagazines en bestelde catalogussen van de “mooie merken”. En die van TAG Heuer, want het moest en zou er één worden. Na lang staren en vooral sparen kocht ik in 1997 een S/El met grijze wijzerplaat (Sport/Elegance ref. WG1113). Man wat was ik trots. En nu, ruim 25 jaar later, heb ik exact zo één weer terug in bezit en ik ben wederom zo blij als een kind. Het kan gek lopen… 🤣

Als lid van horlogeforum.nl (reviews) heb ik honderden horloges in bezit gehad. Ik was een echt “flipperaar” die maar bleef kopen en verkopen. Duikers, dressers, tool watches en beaters. Op staal, rubber, canvas en leer. Groot, klein, dik en dun. Vintage en modern. Quartz, automatisch en handopwinders.  Staal, titanium, plastic, goud en platina. Echt alles.

De “hobby” liep inmiddels zodanig uit de hand dat ik in december 2018 mijn eigen website ben begonnen met niks meer dan een fototentje en 3 Squale’s. Inmiddels staan er gemiddeld 50 op mijn site en een steeds verder groeiend aantal mede-horlogegekken weet mij te vinden. Ook voor advies of om een horloge te laten verkopen (consignatie) en zoeken (zoekopdracht). Met goede koffie of een biertje erbij en het vooral over de gezamenlijke passie hebben. Want wie je ook bent, wat je ook doet en wat je budget ook is: als het over horloges gaat zijn er wat mij betreft geen rangen of standen en ik kan een Casio van een paar tientjes net zo waarderen als een Audemars Piquet.

Ook nu, 5 jaar verder, is mijn doel nog altijd om de “go to guy” te zijn en met mijn informele, no-nonsense benadering en uitstekende nazorg lukt dit aardig: kijk de reviews er maar op na. Je komt als klant, maar vertrekt als ambassadeur en daar doe ik alles voor. Die garantie geef ik sowieso!

Jeroen de Ree • Wrist Candy Watches
info@wristcandy.nl • 06-40038023

Kantoor:
Simon Lindhoudstraat 1 in Tholen
(uitsluitend op afspraak)


Buy the seller
Over 20 years ago I heard a watch, besides a wedding ring, is the only juwellery a man should wear and this statement has been on my mind ever since. My first luxury watch, a TAG Heuer S/el, sparked a true passion for watches and as a member of the Dutch watch forum (reviews), I owned countless different ones. From Seiko to Rolex and everything in between. In all sizes and with any strap. In steel, gold, titanium and platinum. I discovered I had more and more pleasure in sourcing the perfect watch for other people and in 2018 I launched my own website.
I aim to be the “go to guy” for a luxury watch and having worn countless pieces of wrist candy myself, I know pretty well what suits you best.

My extremely personal approach ensures an unparalleled customer experience. All my watches are well-sourced, authentic and in perfect condition.

You come as a customer and leave as my ambassador. Guaranteed!
Jeroen de Ree • Wrist Candy Watches 
info@wristcandy.nl • 06-40038023