Omega

5,0 rating
31 maart 2020

Zojuist een horloge gekocht bij Jeroen. Al eerder iets gekocht en wederom een goede ervaring. Ik heb het horloge nog niet eens irl gezien. Dus afwachten nu. Maar chapeau voor de goede
Communicatie weer tot dusver.

Vince

Seamaster ingeruild

5,0 rating
26 maart 2020

Ik ken Jeroen al wat langer dan vandaag en dit is niet onze eerste transactie. Maar zoals gewoonlijk is dit wederom een soepele transactie, voor herhaling vatbaar!

Eric

Maurice Larcoix gekocht

5,0 rating
22 maart 2020

Fijne deal kunnen sluiten . Afspraak is afspraak . Duidelijk en simpel . Zeker een aanrader om hier een mooie klok te kopen . Bedankt Jeroen 👍

Maurice

Omega Speedmaster

5,0 rating
22 maart 2020

Prima service en fantastisch geholpen. Jeroen heeft veel verstand van horloges en verteld je graag alles. Fijne manier van communicatie.

Deniz

Fijne betrouwbare verkoper

5,0 rating
20 maart 2020

Had nog niet eerder van dit bedrijfje gehoord, maar echt een super adresje, erg betrouwbaar, afgelopen week mooie Omega Speedmaster gekocht, met bon van servicebeurt erbij. Vanwege Corona en grote reisafstand in vertrouwen eerst betaald maar de volgende dag per aangetekende zending en heel goed verpakt direct ontvangen. Ook scherpe prijs/kwaliteit verhouding! Echt aan te bevelen!

Joost Bleijenberg

Breitling

5,0 rating
19 maart 2020

Echte aanrader! Voor de 2e keer horloge gekocht bij Jeroen. Goede service en komt alles na wat hij zegt. Zal in de toekomst zeker weer een horloge bij hem kopen.

Adriano

Box Panerai

5,0 rating
19 maart 2020

– Prettige sympathieke communicatie, snelle afhandeling, item prima verpakt –
Dag Jeroen,
Box ziet er prachtig uit. Dank voor de snelle en correcte afhandeling!
Groet,
Jacques

Jacques

Snelle deal!

5,0 rating
18 maart 2020

Dinsdagmiddag overeenkomst, woensdagavond alles geregeld. Hele fijne, snelle deal gemaakt met Jeroen.

Deniz

Airking

5,0 rating
17 maart 2020

Dank Jeroen ,
Mooie airking gekocht alles vlot afgehandeld , netjes verpakt gelijk verzonden , goed op de hoogte gehouden tijdens verzending .
Dank . Op naar de volgende

Gaby

Omega

5,0 rating
14 maart 2020

Business as usual bij Jeroen……..
Uitstekende communicatie, uitstekende prijs, uitstekende verzending en een uitstekende Omega!
Bedankt Jeroen en until next time!

Cees.

Zeer goede kennis van zaken en top service

5,0 rating
13 maart 2020

Een van de beste horloge handelaren doet precies wat hij beloofd
Heeft zeer goede kennis van zaken en levert een top service
Al met al een Adres om vaker te kopen

Maup

Mooie Breitling

5,0 rating
13 maart 2020

Mooie deal gemaakt met Jeroen voor een Breitling. Goed gedocumenteerd en precies zoals beschreven, wat ik belangrijk vind bij kopen op afstand. Een kwestie van vertrouwen!

RIK

Squale matic gekocht van jeroen

5,0 rating
11 maart 2020

Eergisteren bij Jeroen op de site een mooie skwuaaalee gezien. Na kort whatsapp contact de deal rond gemaakt en het horloge gekocht
Een dag later sierde het horloge al mijn pols. Hij zag er uir geheel conform beschrijving. Top!
Bedankt Jeroen!

WillemC.

Breitling avenger 2

5,0 rating
9 maart 2020

Zaterdag leuk zaken gedaan met Jeroen.
Een zgan breitling avenger 2 gekocht.
Onze hobby,s gedeeld, praten over horloges.
Goede afhandeling.
Jeroen reageerd snel, en komt zijn afspraken na.
Jeroen bedankt, en zeker tot een volgende x.

Herman

Omega Seamaster

5,0 rating
4 maart 2020

Vandaag een mooie Omega opgepikt bij Jeroen. Qua inruil gelijk een Seiko achtergelaten waar ik een nette inruil voor kreeg. Prima geregeld!

T

Rolex Datejust 116200

5,0 rating
3 maart 2020

Zojuist een Rolex datejust overgenomen via wristcandy.nl. Jeroen is echt een topper! Heel sympathiek, zeer fijne ervaring! Mij zie je zeker nog wel eens terug.

Andreas

Panerai PAM111

5,0 rating
2 maart 2020

Vandaag na wederom een fijne ontmoeting met Jeroen een leuke deal gesloten. Top gozer, kan er niks anders van maken. Sowieso tot de volgende keer!

Arti

Blij!

5,0 rating
17 februari 2020

Was al een tijdje op zoek naar een ‘dikke’ Oris en uiteindelijk bij Jeroen geslaagd. Over van alles en nog wat gekletst maar vooral over horloges, dank je Jeroen ben er erg blij mee.

Erwin

Top service!

5,0 rating
17 februari 2020

Wederom horloge overgenomen van Jeroen. Zoals altijd perfecte service. Snelle deal, leuke afhandeling bij hem thuis.
Wristcandy is the best in the business 😉
Thanks Jeroen en tot snel.

Cédric

Aerowatch

5,0 rating
14 februari 2020

Weer een leuke deal Hamilton in geruild aerowatch gekocht, Jeroen reageert altijd snel en maakte er een nette deal van.

Sjaak

Oris 65

5,0 rating
13 februari 2020

Oris 65 geruild met een Meistersinger.
Goed contact gehad, handelt en reageert snel. Fijne babbel gehad over horloges.
Zeker een aanrader om zaken met Jeroen te doen.

Ronny Coort

Omega Speedmaster Ultraman

5,0 rating
6 februari 2020

Vlotte en heel eerlijke verkoper! Jeroen heeft kennis van zaken en is een gezellig persoon. Goed ontvangen geweest bij het ophalen met een bak koffie en een gezellige babbel. Kortom, een dikke aanrader! Hopelijk tot nog eens bij een volgende aankoop.

Ewoud

Aankoop Tudor Pelagos

5,0 rating
2 februari 2020

Jeroen, hartelijk dank voor het prettige contact en de aankoop van mijn nieuwe horloge! Je verhaal op de site sprak me erg aan. Voelde meteen goed. Wat mij betreft niet mijn laatste aankoop. Ga zo door!!!

Robert

Seiko spb105

5,0 rating
1 februari 2020

Gisteren bij Jeroen horloge opgehaald,
Mooie Seiko in de top lstaat, nette prijs.
Door Jeroen met open armen ontvangen
Lekker kopje koffie, fijn gesprek.
Over een paar manden kom ik terug weet ik zeker.

Pavel

Topper!

5,0 rating
17 januari 2020

Vandaag mijn horloge gekocht. Super toffe eigenaar en neemt de tijd voor je. Aanrader!

Jeroen

Tudor Black Bay 58 - 7 januari 2020

5,0 rating
7 januari 2020

Een uurtje nadat Jeroen de advertentie voor de Tudor Black Bay 58 had geplaatst heb ik hem gebeld. Het voelde meteen goed aan de telefoon. Ophalen was op dat moment voor beiden geen optie. Jeroen heeft het horloge de volgende ochtend zeer netjes verzekerd verzonden. Deze kwam een dag later keurig aan. Vervolgens nog even contact gehad met een zeer goede service.
Heel erg bedankt en ik zal jouw website voortaan in de gaten houden mocht er weer wat moois langskomen!

Samme

Panerai Luminor 1950

5,0 rating
3 januari 2020

Bucketlist ‘dingetje’ een mooie Panerai Luminor 1950. En mooi is ie. In topstaat zoals Jeroen al omschreef. Prima service en een mooi gesprek over wrist candy’s met liefhebbers onder elkaar -). Aanrader!

Eddy

Horloge ML gekocht bij wristcandy 02-12-2019

5,0 rating
4 december 2019

Ik heb op 2 december 2019 bij Jeroen een Maurice Lacroix MP aangeschaft en ben er heel erg tevreden mee. Jeroen is supervriendelijk en heeft echt een passie voor horloges. Zijn verhaal op de website (dat horloges voor mannen een juweel om ons pols is) sprak mij enorm aan.
Ik ga zeker in de toekomst terug voor een ander horloge.

Farish Asruf

Goede ervaring

5,0 rating
1 december 2019

Mijn eerste “echte” horloge heb ik onlangs bij Jeroen aangeschaft.
Communicatie ging goed en ook snel kunnen afspreken.
Het was een prettig gesprek en hij nam zijn tijd met uitleggen en met het verstellen van mijn band. Als verrassing heeft hij mij zelfs 2 extra originele rubberen banden meegegeven. Leuke aandacht voor detail.
Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader

Steven

Mooie klok voor een mooie prijs.

5,0 rating
17 november 2019

Gisteren een Tudor Pelagos gekocht bij Jeroen. Mooie klok, fair geprijsd, leuk gesprek, al met al een goede ervaring, zeker een aanrader 👍

Sander

Verkoop Horloges

5,0 rating
8 november 2019

Deze week heb ik Jeroen mogen ontvangen bij de verkoop van mijn horloge. Door het feit dat hij me een goede prijs aanbood is hij zelfs met twee horloges vertrokken in plaats van éen. Zeer leuke en aangename babbel mee kunnen maken, en bovendien van hem ook nog twee leuke horloges mogen passen.
Niets dan positiefs dus, zeker een aanrader!

Senne Vervoort

Heel fijn zaken doen!

5,0 rating
5 november 2019

Het was een zeer aangename kennismaking met Jeroen. Hij is super enthousiast en een echte horlogeliefhebber.
We zijn vrij snel over de mail tot een mooi akkoord gekomen voor beide partijen. En een paar uren later zaten we al samen voor de afhandeling. Topper!

Vincent Z

Uitstekend

5,0 rating
5 november 2019

Snel en prettig geprijsd.

Wim Ammerdorffer

Omega Museum Pilot Watch 1938

5,0 rating
5 november 2019

Gisteren bij Jeroen langs geweest,om voor een omega museum pilot Watch 1938 te kijken. Super eerlijke man, en niet zoals de zoveelste het geld uit je zak probeert te troggelen. Gewoon no-nonsens en kennis van zaken. Weet bijna zeker, dat ik er snel weer terug komt😁

Ben hendriks

nautica world time zone

5,0 rating
4 november 2019

vandaag bij jeroen een nautica world time zone gekocht.
erg leuk ontvangen en een aantal mooie horloges mogen zien en passen.
wat mij ook erg aansprak was dat hij voor ieder budget wel iets moois in de aanbieding heeft.
ik ben dan ook erg content met mijn aankoop en kan jeroen en zijn horloges bij iedereen aanbevelen.

stef vlottes

Rolex Oyster Perpetual

5,0 rating
4 november 2019

Vorige week een Rolex gekocht bij Jeroen.
Jeroen kon direct afspreken en de horloge was zoals beschreven.
Prettig zaken doen !
Tot de volgende!

Bob D

Breitling Superocean II

5,0 rating
3 november 2019

Vandaag een Breitling Supetocean II gekocht bij Jeroen. Horloge was zoals door hem omschreven. Jeroen geeft vertrouwen en verwacht vertrouwen, goed uitgangspunt en prettig om zo zaken te doen. Tot de volgende Jeroen.

Nico S

Absolute aanrader

5,0 rating
3 november 2019

Al enkele malen gekocht. Steeds zeer vriendelijk en snel.
Horloges ook steeds zoals beschreven en goed ingepakt!
Gaat zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij Jeroen!
Enigste nadeel is dat het zeer verslavend werkt 🙂 :)..

Tom VDW

Breitling Emergence Mission

5,0 rating
2 november 2019

Jeroen komt zijn afspraken na en neemt alle tijd voor je. Zeer goed gevoel bij de deal. Tot de volgende en onwijs bedankt!!

Robert de Jong

Het perfecte horloge

5,0 rating
1 november 2019

Erg tevreden met de aankoop van mijn Omega Seamaster bij Wrist Candy. Product verkeert exact in de staat zoals beschreven. Bovenal erg te spreken over de professionele, klantvriendelijke aanpak van Jeroen. Zijn uitzonderlijke communicatieve vaardigheden leidde tot een aangename kennismaking en verkoop.
Ik raad Jeroen ten zeerste aan voor het aankopen van een passend uurwerk!

Gijs

IWC Pilot Chrono

5,0 rating
28 oktober 2019

Heb na een prettige kennismaking een leuke deal gesloten met Jeroen. Hij is een fijne gesprekspartner met veel kennis van zaken. Het zal mij verbazen als dit de laatste keer was dat ik zaken met hem heb gedaan. Heb een horloge ingeruild waarbij ik een goede prijs heb gekregen. Kortom de beste man is in mijn ogen een absolute aanrader.

Arti

Panerai

5,0 rating
18 oktober 2019

Schitterende in topstaat verkerende Panerai gekocht bij Jeroen.
Jeroen is een echte liefhebber en weet wat hij aanbied.
Dank Jeroen!!

Ruud

Breitling Chronospace

5,0 rating
6 oktober 2019

Horloge is in zeer fraaie en perfect onderhouden staat, geheel conform beschrijving. Prettig contact en hele klantvriendelijke benadering. Dankjewel Jeroen, het was mij een genoegen.
Hartelijke groet,
Andre

Andre

Omega Seamaster

5,0 rating
6 oktober 2019

Vooraf alles goed doorgesproken, nette deal en eerlijke praat. Jeroen is een prettige partij om zaken mee te doen.

Martin

Tudor black bay red

5,0 rating
3 oktober 2019

Fijne zaken met Jeroen gedaan. horloge precies zoals beschreven. Zeker een aanrader, ik ga zeker nog eens zaken met hem doen. Klasse kerel👍

Dennis nuis

Omega Seamaster gekocht

5,0 rating
1 oktober 2019

En ja hoor; wéér zaken gedaan met Jeroen. En opnieuw naar volle tevredenheid, ik kocht een zo goed als nieuwe Omega Seamaster en kon mijn eigen horloge voor een eerlijke prijs inruilen.
Aanrader!

Freek

Omega Seamaster 300m.

5,0 rating
27 september 2019

2 maal een deal gesloten met Jeroen. Altijd leuk zakendoen met hem, is een echte liefhebber van horloges en geen praatjesmaker die je wat wil verkopen.
TOP!

Johan

Erg blij!

5,0 rating
25 september 2019

Van de week heb ik van Jeroen een oogstrelend horloge overgenomen.
Gezien de staat was het horloge in zeer goede handen van Jeroen, wat ik ten zeerste kan appreciëren.
Onnoemelijk blij mee 👍🏻👍🏻

Laurent Gotier

Fijne samenwerking

5,0 rating
25 september 2019

Professioneel contact, leuk bedrijf.

Martijn

Zoals het hoort!🤝

5,0 rating
22 september 2019

Reeds meerdere keren mogen handelen met Jeroen en dat verliep telkens zoals het hoort! Kort samengevat: vriendelijk, snel en heel correct. Voor mij een echte aanrader!

hoydonckx bert

Wristcandy is top

5,0 rating
20 september 2019

Kundig… betrouwbaar… en zeer prettig zaken doen. Super service….kortom TOP.. Jeroen het was weer een feestje👍

Frank

Zeer prettig zakendoen met Jeroen!

5,0 rating
19 september 2019

Heb een mooie deal kunnen maken waar zowel Jeroen als ik erg gelukkig van geworden zijn. Het horloge, een prachtige IWC was in de beschreven toestand en ging snel op de post. Leuk contact van een liefhebber, die weet waarover hij spreekt. Kundig, professioneel en klantgericht. Een absolute aanrader!

Patrick

Zeer tevreden

5,0 rating
16 september 2019

Vandaag een prachtig Seiko Marinemaster bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk en behulpzaam… fijn om zaken mee te doen!

Frank

Snelle service

5,0 rating
16 september 2019

Dit weekend een mooi horloge bij Jeroen gekocht. Snelle service, super aardig. Echt top! een aanrader om bij hem een horloge te kopen.

Jelmer

Zeer prettige deal

5,0 rating
14 september 2019

Deze week een zeer prettige deal met een Tudor Pelagos 25500TN 2-liner gemaakt met Jeroen van Wristcandy. Zeer prettige en vriendelijke communicatie en afhandeling. Horloge was zeer goed verpakt met een leuke extra verrassing in de doos. Horloge was zoals beloofd. Zeker een aanrader! Until next time!

Ralph

Betrouwbaar adres

5,0 rating
12 september 2019

Ik heb verschillende keren zaken gedaan met Jeroen . Hij heeft veel kennis over horloges.
Wrist Candy is een heel goed en betrouwbaar adres. Leuke horloges, normale prijzen. En super vriendelijk geholpen.
Groet Can

Can.

Heel tevreden!

5,0 rating
12 september 2019

Hele mooie in nieuwstaat verkerende Airwolf gekocht bij Jeroen. Weer een super nette prijs kwa inruil. Ze zijn er nog, mensen die eerlijk handelen. Hele tevreden en terug kerende klant.

bas

Zo wil je een horloge kopen

5,0 rating
12 september 2019

Gisteren een hele prettige verkoop ervaring gehad met / bij Jeroen!
Ik had hem al vroeg in de ochtend een berichtje gestuurd waarna ik snel antwoord kreeg van hem… daarna ben ik ‘s middags naar het pittoreske Tholen gereden waar het horloge al voor me klaar stond! Onder het genot van wat koffie en horlogepraat een gezellig uurtje gehad bij hem. Ja zo wil je een horloge kopen!
Zeker tot een volgende keer Jeroen!

Marco

Anonimo mod 2000 Top service.

5,0 rating
12 september 2019

Wederom een top service van Jeroen! Horloge zoals beschreven in top staat, levering nog beter 😁 dankjewel om het langs te brengen was leuk je gesproken te hebben. Op naar de volgende👊🏽.

Demis

Tudor Fastrider Ducati. TOP SERVICE.

5,0 rating
9 september 2019

Vandaag de Tudor Fastrider Ducati aangekocht. Super service en zelfs persoonlijk bij mij thuis gebracht.

Menno

Fantastisch

5,0 rating
31 augustus 2019

Onlangs een mooie Certina Powermatic gekocht. Snel en keurig afgeleverd.
Mooie klok.
Gewoon helemaal goed, 5 sterren dus!
*****

Peter Hofman

Aankoop Pellikaan Timing

5,0 rating
29 augustus 2019

Ik wilde eens wat anders en op mijn zoektocht kwam ik terecht op wristcandy.nl. Daar vond ik wat ik zocht en een plezierig en correct contact met Jeroen besloten tot aankoop. Jeroen zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Met een verstopt potje echte candy op de koop toe!

Martin

Zeer goed bevallen!

5,0 rating
28 augustus 2019

Voor de eerste keer zaken gedaan met Jeroen, ik kan niet anders zeggen dat mij dat zeer goed bevallen is. Vriendelijk, reageerde snel, product zoals omschreven, snel verstuurd 👍

Sjaak

Top service A+

5,0 rating
26 augustus 2019

Vandaag weer met Jeroen afgesproken maar dit keer bij zn nieuwe stulpje mooi op terras aan het water. Heerlijk, zoals gewoonlijk stond het horloge klaar samen met een kopje koffie.
Deze keer een deal met inruil gesloten maar ik kwam voor 1 horloge en ging naar huis met 2😁 heel fijne deal Jeroen hartelijk dank ervoor.
Veel succes met de business en tot ziens.

Demis

Vriendelijk en zeer nette horloges

5,0 rating
26 augustus 2019

Dit weekend mijn nieuwe horloge bij Jeroen opgehaald. Zeer vriendelijke en gezellige afhandeling. Ik mocht zelfs nog even op de nieuwe fruitmachine van Jeroen spelen. Zeer nette horloges. Een aanrader.

Nico

Juiste adres!!

5,0 rating
24 augustus 2019

Top verkoper, mooie horloges, goede prijzen en een vriendelijke gozer. Juiste adres om je nieuwe horloge te kopen!

Titus

Vijf sterren!

5,0 rating
21 augustus 2019

Vandaag een Air-King opgepikt bij Jeroen, onder het genot van een koffie op zijn gezellige terras aan het water. Beter dan dit wordt het niet. Alles is naar wens, vlotte communicatie en snelle deal.
Heel erg bedankt Jeroen en graag tot een volgende keer!!

Cédric

Tevreden klant erbij!

5,0 rating
18 augustus 2019

Vandaag twee horloges ontvangen van Jeroen. Kwam persoonlijk langs. Hele aardige gedreven horlogeliefhebber. Totaal geen handelaarsgevoel, ook zeer netjes met inruil. Kortom nieuwe tevreden klant erbij 👍👍.

Bas

Omega Seamaster Aqua Terra

5,0 rating
18 augustus 2019

Super blij met mijn nieuwe Omega. Begon al met prettig contact via de mail. Horloge vervolgens thuis afgeleverd en op maat gemaakt. Papieren en doos erbij. Top service, betrouwbaar en zeker een aanrader. Dank Jeroen!

Martine

Black Bay 58

5,0 rating
8 augustus 2019

Jeroen is servicegericht, doet “fair” zaken en maakt het zijn klantrelaties graag naar de zin. Dit zal ongetwijfeld reden zijn, waarom zijn clientèle vast ook nog wel eens bij hem terug komt voor een tweede / ander horloge. Ik heb zijn service in ieder geval als goed ervaren.
Bedankt Jeroen.
Groet,
T.

T.

Tudor 1926

5,0 rating
5 augustus 2019

Vandaag een Tudor 1926 mogen ontvangen van Jeroen.
Na een prettig contact per mail waarbij de optie verzenden, halen, brengen werden aangeboden besloten halfweg af te spreken. Had vooraf twijfel over de maat maar Jeroen had keurig wat wristschots gemaakt.
Horloge was als nieuw en compleet zoals omschreven, band keurig op maat gemaakt en een leuk gezellig gesprek, kortom een aanrader om bij hem te kopen.
Keurige service, goede prijs!
Hartelijk dank Jeroen!

Ook Jeroen.

Omega Seamaster SMPc

5,0 rating
5 augustus 2019

Wederom een prettige deal met Jeroen gedaan. Nu een gloednieuwe Omega Seamaster gekocht. Perfect geregeld, gezellige overdracht op een zonnig terras, kortom een aanrader.

Martijn

Tevreden klant

5,0 rating
1 augustus 2019

Onlangs IWC top horloge gekocht, na prettige kennismaking op het terras van Jeroen.
Inruilen van eigen horloge geen probleem, en was daarmee drempel verlagend voor de aankoop en om de aankoop van beide zijden een goed gevoel te geven.
Aankoop met alle papieren en factuur.
Prettige ervaring en plezier van m’n aankoop 👍😃

Pieter van der Lee

Keurig geregeld!

5,0 rating
30 juli 2019

Prima deal, snel, betrouwbaar en zeer snelle levering!

MarcB

Een echte liefhebber!

5,0 rating
26 juli 2019

Onlangs een uitstekende deal gemaakt met Jeroen waarbij hij zich zeer flexibel en realistisch opstelde. Daarnaast is Jeroen een echt liefhebber en kan op een leuke aanstekelijke manier over horloges praten. Kopje koffie en een potje snoep krijg je er gratis bij. Beste Jeroen bedankt het hartelijke ontvangst, ga zo door en tot ziens! AANRADER!

Tom

Prima deal met Jeroen.

5,0 rating
22 juli 2019

Recent een prima deal met Wrist Candy gemaakt, waarbij Jeroen zich realistisch en heel flexibel toonde. Dat, in combinatie met een gastvrij onthaal, maakt hem wat mij betreft een aanrader.
Succes met de business gewenst Jeroen en tot een volgende keer!

Christiaan.

Tag Heuer Super Professional

5,0 rating
20 juli 2019

Fijn contact gehad vooraf voor wat betreft mogelijkheden tot inruil. Tijdens de ontmoeting gezellig gekletst en hij heeft zich netjes aan zijn afspraken gehouden. Fijne wijze van ‘zaken doen’ zonder dat het zo voelt.
Jeroen, nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.

Robin

Top

5,0 rating
17 juli 2019

Vandaag mijn Oris Diver Sixty-Five ontvangen. Prachtig exemplaar! Snel en prima contact, reële prijzen! Vriendelijk contact en betrouwbaar! Zeker aan te bevelen.

Ron van. Hamond

Omega Constellation

5,0 rating
15 juli 2019

Afgelopen week een prachtige Omega Constellation gekocht bij Jeroen. Communicatie verliep soepel en Jeroen was zelfs zo aardig om naar mij toe te komen. Ik zou zo weer een horloge bij hem kopen, een aanrader!

Harm

Aankoop Breitling Colt

5,0 rating
8 juli 2019

Eerste kennismaking met Jeroen. Zeer plezierig, liefhebbers onder elkaar, geenszins ‘handelaarsgevoel’. Horloge stond al klaar bij binnenkomst, geheel conform beschrijving. Ook prettig zakendoen met inruil. Heeft brede horloge-interesse. Echt iemand voor de hobbyist die op een relaxte en gezellige manier een (volgend) mooi horloge wil kopen!

Hans van de Velde

Tag Heuer Formula 1

5,0 rating
3 juli 2019

Snelle service..klantvriendelijk..mooie prijzen en met 3 maanden garantie!!!

R van Aperen

Montblanc

5,0 rating
2 juli 2019

Vandaag een gloednieuwe Montblanc Dual Time ontvangen van Jeroen. Topdeal gesloten en lekker vlot geleverd. Super verpakt, snelle communicatie en een prettig gevoel bij deze transactie. Alles zoals aangegeven op de site en prima voor elkaar. Graag tot een volgende deal!

RIK

Tudor Black Bay 58

5,0 rating
28 juni 2019

Jeroen is mijn nieuwe aanwinst komen langsbrengen: een Tudor BB58. Allereerst was de communicatie snel en perfect, en is het horloge exact zoals omschreven. Daarnaast was het erg fijn dat de persoonlijke reis van Jeroen gecombineerd kon worden met de levering van het horloge (op zijn verjaardag nota bene…), en hebben we er een leuk gesprek aan overgehouden. Al met al erg fijn zaken doen dus!
Jeroen, nogmaals bedankt, en wat mij betreft tot de volgende keer!

Jeroen

Breitling Aerospace EVO ll

5,0 rating
24 juni 2019

Vandaag is Jeroen bij mij de Aerospace komen afleveren. Horlogeband gelijk door hem op maat gemaakt. Wat een service!! Heb er twee horloges op ingeruild. Deal was snel gesloten. Op het moment dat hij binnen kwam was er al gelijk een vriendschappelijk gevoel. Geloof me…..Jeroen is goudeerlijk. Wat een verstand van horloges heeft die man. Heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden, en als ik weer eens iets anders wil hebben zal ik sowieso eerst Jeroen raadplegen. Jeroen, je hebt er een WristCandy ambassadeur bij hoor. Ga zo door. 😀👍🏼

Peter

Verkoop horloge

5,0 rating
18 juni 2019

Als verkoper en zeker nog koper, kan ik deze persoon en website zeker aanraden.
Je kan je horloge hier op een zeer mooie en snelle manier verkopen voor een deftige prijs.
Voor kopers kun je ook horloges kopen voor een zeer deftige prijs.
Deze website is dus voor verkoper en koper zeer handig!

jonas

Betrouwbaar!

5,0 rating
16 juni 2019

Super service! Betrouwbaar!!! Wat fijn dat er nog mensen zijn zoals Jeroen die iets doen met hart en ziel. En gemaakte afspraken nakomt! Nogmaals een aanrader 👍

Marcel Maas

Omega Aqua Terra

5,0 rating
14 juni 2019

Prachtige Omega Aqua Terra gekocht bij Jeroen. Fijne ontvangst, prima geholpen met op maat maken van de band. Leuk gesprek over horloges uiteraard, Jeroen heeft er verstand van. Je kunt gerust zaken met hem doen! Jeroen bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Martijn

Top service.

5,0 rating
11 juni 2019

Aankoop Tag Heuer S/el Chronograph.
Dit is mijn 2de aankoop bij Jeroen maar zal niet de laatste zijn. Super fijn contact en horloge was mooi stevig verpakt en goed aangekomen.
Thx voor de extras👌

Demis

Prettig zaken doen!!

5,0 rating
10 juni 2019

Vandaag 2 horloges bij Jeroen ingeruild tegen een prachtige Aquaracer. Communicatie was zeer vlot en soepel. Lekker bakje koffie erbij, beetje kletsen over horloges, zo wil ik altijd wel zaken doen. Bedankt Jeroen!

Rutger

Aankoop: Seiko SARX015

5,0 rating
9 juni 2019

Een Seiko SARX015 gekocht bij Jeroen. Vriendelijk ontvangst, fijne babbel met kop koffie en een erg goede prijs voor het horloge. Ook een schakeltje eraf halen was geen probleem. In alles top!
Bedankt Jeroen!
-Roan P

Roan Penseel

Gewoon heel fijn contact en perfecte service

5,0 rating
8 juni 2019

Ik heb een niet van nieuw te onderscheiden origineel Tag Heuer horlogebandje van Jeroen overgenomen. Erg snel contact, waarna het bandje de volgende dag al op de post zat.
Aardige gast, heel erg mooi horlogespul en een fijne service. Thnx Jeroen!

Dave S

Breitling Airwolf A78363

5,0 rating
6 juni 2019

Bij Jeroen een Breitling Airwolf gekocht, daarbij iets anders ingeruild. Prachtig horloge in onberispelijke staat. Mooie, eerlijke deal & vriendelijk ontvangst; kortom; aanrader!

Jakko

Omega Speedmaster Professional

5,0 rating
4 juni 2019

Na super vriendelijk en correct contact was de deal snel gesloten! Jeroen is een man van zijn woord en hij neemt ruimschoots de tijd voor zijn klant. Een goud eerlijke man welke goede prijzen hanteert! Bedankt voor het leveren van mijn GRAIL watch en bedankt voor het beste visitekaartje! Wilt u ook weten wat dit was? Dan raad ik vooral aan een horloge aan te schaffen bij Jeroen! Tot de volgende keer 😉

Dylan

Geweldige service

5,0 rating
1 juni 2019

Zeker een aanrader! In een mooie ruil de Speedmaster overgenomen. Erg blij mee: uiterst tevreden over de snelheid waarmee dit in gang kon worden gezet.
Via PostNL heel goed aangekomen, zeer netjes en zorgvuldig verpakt: kans op schade was er niet. Ik ga hier zeker terugkomen.

Rick

Zeer nette service (Rado Sintra aangeschaft)

5,0 rating
30 mei 2019

Hele fijne service en nog fijner de eerlijke behandeling. Van mij mag je veel meer van mijn kennissen als klant krijgen.

Breur.

Top!

5,0 rating
27 mei 2019

Zeker een aanrader! Heb bij Jeroen de Seamaster Midsize gekocht. Product zo goed als op de foto’s. Heel leuk contact en een vlotte bestelling en ontvangst. Dankjewel Jeroen!

Sem

Fantastisch !

5,0 rating
21 mei 2019

Een tijdje geleden mijn Panerai PAM50 bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk onthaald, horloge was in nieuwstaat en de prijs zat goed. Aanrader !

Joris Vanné

Gekocht Breitling Superocean Steelfish

5,0 rating
21 mei 2019

Top service. Prima dealer met verstand van zaken. Jeroen is een fijn persoon en weet waar hij over praat.
Kortom prima deal. Cijfer 10

Frank

Seamaster 300

5,0 rating
12 mei 2019

Mooie Seamaster 300 bij Jeroen gekocht tot volle tevredenheid. Jeroen is een prettig persoon om zaken mee te doen en ik kom zeker nog eens bij hem terug

Dirk

Omega Seamaster Professional

5,0 rating
11 mei 2019

Een top deal gemaakt met Jeroen voor een 2018 Seamaster! Afgesproken op een toffe locatie, nog wat uitleg gekregen over het horloge en band werd mooi ingekort op maat. Kan iedereen de service van Jeroen aanraden. Zal hier zeker nog iets kopen in de toekomst.

Deflem J