Top !!!

5,0 rating
2 juni 2020

Vandaag mijn horloge van Jeroen mogen ontvangen. En in één woord Top geregeld.
Prettig contact en snelle levering hopelijk tot de volgende keer.

Bert

Prima!

5,0 rating
31 mei 2020

Vandaag mijn Rolex Yachtmaster bij Jeroen mogen ophalen. Een allerhartelijkste ontvangst en een uitstekende communicatie. Keep up the good work Jeroen en tot een volgende keer!

Marcel

Top!

5,0 rating
28 mei 2020

Wederom een top ervaring! Jeroen neemt altijd alle tijd voor je en heeft alles goed geregeld.
De horloges zijn altijd puntgaaf en scherp geprijst. Jeroen, tot de volgende keer!

Jeroen

Aanrader

5,0 rating
22 mei 2020

Zojuist via de post binnen gekregen mijn ongedragen Seiko. Het horloge voldoet absoluut aan de beschrijving. Leuk ook dat er een persoonlijk berichtje bij zit (en een wristcandy).
Een absolute aanrader en zeer fijn communiceren.

Edwin

Het juiste adres voor een speciaal Horloge

5,0 rating
20 mei 2020

Duidelijkheid en vriendelijkheid.Direct met het eerste contact al.daar kunnen heel wat mensen nog van leren (een juiste houding)
ik heb van Jeroen een machtig!mooie Grand Seiko GMT Quartz gekocht

Beijinco Chiu

Service op een persoonlijke manier

5,0 rating
19 mei 2020

Makkelijk en snel een afspraak gemaakt voor bezichtiging, er werd rustig de tijd genomen, veel vakkundige uitleg gekregen met verstand van zaken, en tenslotte snel de deal gemaakt. Top!

Dick van Gerwen

Zeer goede afhandeling

5,0 rating
18 mei 2020

Jeroen is een joviale man, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik heb namelijk een prachtig horloge bij hem opgehaald en gebruiksklaar laten maken.
Zeker een aanrader en wie weet zien we elkaar in het vervolg weer.

T

Zo moet het!😬

5,0 rating
13 mei 2020

Via horlogeforum bij Jeroen terecht gekomen. Goede prijs van het horloge dat hij te koop had, en een eerlijk inruil bedrag voor mijn huidige horloge.
Gezellig gesprek en het aangeboden horloge was precies in de staat zoals omschreven op de site!
Jeroen, tot de volgende!

Luuk

One stop shop for watches

5,0 rating
10 mei 2020

Wederom weer goed geholpen door Jeroen! 2 automaten ingeruild voor een super quartz. Mooie staat zoals altijd, geen verrassingen op dat vlak. Fijn om een vertrouwd adres te hebben 👍

RIK

Zeer correcte en nette service!

5,0 rating
9 mei 2020

Deze week een Tag Heuer aangeschaft voor een zeer eerlijke, mooie prijs.
“Nieuwstaat“ stond er aangeboden en horloge is ook in perfecte nieuwstaat geleverd. Alles vlot afgehandeld.
Wegens covid wel wat vertraging qua levering maar ook hier updates ontvangen zonder zelf na te vragen, heel chic 👍👌
Mooie service van dito product, houden zo 😎

Geert

Soepele vlotte afhandeling

5,0 rating
4 mei 2020

Deze week een “zomer” watch aangeschaft zonder ooit Jeroen ontmoet te hebben en kan niet anders zeggen dat het goed en vlot is afgehandeld.
Ben afgegaan op de foto’s en wat je ziet is wat je krijgt.
Jeroen ben er blij mee ! Vertrouwen vanaf eerste kontakt ik zal weer gaan sparen voor een volgende,gr René

René

Geweldige service, zeer vriendelijk, betrouwbaar

5,0 rating
2 mei 2020

Het vlees was zwak… Aaaahh nog 1 horloge
Na dagenlang meerdere keren per dag de WristCandy website Bekeken te hebben kon ik het niet meer houden ,Ik moest en zou . tot in de late uurtjes krijg je van Jeroen gewoon al je vragen beantwoord
Als ik vraag naar de staat verteld Jeroen toch wel een 8 hoor…
Volgende ochtend bellen dan maar
Even de stem horen.
Voelt goed enthousiasme straalt ervanaf
ik ben het horloge gaan afhalen
Jeroen leuke Vent, eerlijk, nette presentatie bij aflevering.
Eindstand een prachtige Tudor Submariner uit 1990, Jeroen gaf de staat een 8, ik wel een Dikke 8+
Ik weet zeker dat ik hier vol vertrouwen nog eens terecht kom… Want het vlees is zwak

S.kamphuisen

Wederom Top Service.

5,0 rating
1 mei 2020

Gisteren weer een horloge binnen gekregen dat ik bij Jeroen heb gekocht.
Top service zoals ik al gewend bent, dankjewel voor alles ook de extras.
Ik ga genieten van het horloge een mooie Tag Heuer Sel.
Cheers Mate.

Demis

Top geregeld

5,0 rating
26 april 2020

Vandaag een nieuwe Omega gekocht bij Jeroen. Snel geleverd, de band keurig op maat gemaakt.
Goede gast, betrouwbaar.
Keep up the good work

Koen

Betrouwbaar, topservice en fijne kerel om zaken mee te doen!

5,0 rating
24 april 2020

Deze week een horloge ingeruild en een nieuwe prachtige seamaster vandaag ontvangen. Top zoals Jeroen dat doet. Een fijne deal, supercommunicatie en de liefde voor wat ie doet straalt er van af. Helemaal top. Voor iedere horlogeliefhebber een aanrader om een horloge bij aan te schaffen. Succes Jeroen!

André

Betrouwbaar, snel en horloges voor een heel mooie prijs.

5,0 rating
22 april 2020

Vandaag opnieuw met Jeroen zaken gedaan. Zoals altijd een prettige ervaring; Jeroen communiceert goed en al snel kwamen we tot een mooie deal. Jeroen, je bent gewoon een topper!

Freek

Beter gaat het niet worden!!

5,0 rating
21 april 2020

Gisteren heel fijn kennis gemaakt met Jeroen,deze gast doet hij nog meer dan hij beloofd.En nog lekker samen kletsen over onze grote hobby.Jeroen ben super happy met de deal en blijf zoals je ben!
We gaan elkaar zeker nog zien,al is het maar om ff te kletsen over horloges en een biertje!
En je weet waar ik nog naar op zoek ben.

Henri

Super netjes

5,0 rating
19 april 2020

Ik heb vandaag een zo goed als nieuwe Omega gekocht bij Jeroen. Op ‘gepaste afstand’ met een kop koffie, horlogeliefhebbers onder elkaar. Goede service en horloge exact zoals omschreven. Aanrader!

Boy

Super ervaring met Wristcandy!

5,0 rating
18 april 2020

Goede en vriendelijke service, snelle levering, goede kwaliteit van het horloge. Ik zou zeker Wristcandy aanbevelen om hier uw horloge te kopen. In een woord TOP!

Lex

Mooie dubbelslag!

5,0 rating
18 april 2020

Wederom zo’n fijne ervaring met Jeroen, horloge ingeruild en prachtige MontBlanc van Jeroen gekocht. Meer dan netjes verpakt as usual en ook supersnel. Blijft een aanrader en geweldig adres voor betaalbare horloges.

Joost

In zeer gezellige, gastvrije sfeer een feestje om een horloge te kopen

5,0 rating
15 april 2020

Alweer voor de vierde keer bij Jeroen een horloge aangeschaft. Hele fijne, open en eerlijke handelswijze van hem. Ook niet te beroerd om je iets ‘ te gunnen’, met inruil of wat korting. Vandaar ondertussen een trouwe klant

Hans van de Velde

Vlotte communicatie en nog vlottere afhandeling, gewoon top!

5,0 rating
11 april 2020

Ik heb deze week een ruildeal gesloten met Jeroen. De communicatie verliep zeer vlot en ik kreeg direct een voorstel die voor beide partijen goed klonk. Jeroen heeft me nog wat bedenktijd gegeven en dan hebben we de deal beklonken.
Ophalen zat er niet in vanwege Corona, dus heeft hij het horloge goed verpakt en direct opgestuurd. Alles is perfect verlopen, aanrader dus! Ik keer zeker nog terug in de toekomst!

Jasper

Opgelost, en snel!

5,0 rating
11 april 2020

De service, én nazorg, is uitstekend.
Mooie horloges verkopen is niet moeilijk, maar het vertrouwen winnen, én houden, ook als er iets opgelost moet worden, dat is een andere zaak.
WristCandy doet dit subliem.
“Buy the Seller” zeggen ze vaak, en WristCandy kan ik zonder enig voorbehoud aanbevelen. Top!

Nico de Zwart

Fantastisch weer! Aankoop Rolex 126200

5,0 rating
10 april 2020

Jeroen, wederom dank voor de super service en vlotheid waarmee je werkt! Had 2 weken geleden een zoekvraag bij je neergelegd voor een datejust 36mm van de nieuwere types, liefst met zwarte of blauwe wijzerplaat. Week later kwam je al op de mail! Je kon een zwarte 126200 met jubilee band leveren. De deal hadden we wederom snel beklonken. Nogmaals dank!! Ga nu door sparen voor een Batman! 😀😉
Ga zo door!
Gr Robert

Robert

Erg plezier en vertrouwelijk

5,0 rating
9 april 2020

Heb een horloge verkocht en de hele transactie was ontzettend plezierig. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is uiterst prettig snel en vriendelijk.
Wat een fijne club is Wristcandy. In de toekomst zeker nog zaken doen.

Sil

Fijne samenwerking

5,0 rating
9 april 2020

Dit X een fraaie dubbelslag; mijn horloge aan Jeroen verkocht en een mooie TH teruggekocht. Wederom een supersnelle fijne samenwerking met Jeroen die zijn afspraken meer dan 100% nakomt. Degelijk verpakt.

Joost

Inruil en inkoop horloge 👌🏽

5,0 rating
9 april 2020

Goede vriendelijke service! En we waren er snel uit samen qua prijs. Aanrader dus👍🏽

Lennart Aker

Helemaal blij

5,0 rating
9 april 2020

Ik zag een mooie Meistersinger NL editie op de site bij Wrist Candy. Precies die ik al een tijdje zocht. Snel besteld! De bestelling is correct afgehandeld en snel geleverd. Goed gedaan prima service. Ik ben er blij mee.

Koos

Topdeal gedaan

5,0 rating
9 april 2020

Onlangs een leuke Alpina Startimer Pilot van Jeroen overgenomen. De manier waarop dit gaat is zoals ik het zelf ook zou doen. Supergoed verpakt, leuke attenties in de doos (grabbelen maar!) en het horloge was precies zoals beschreven. Tot de volgende keer Jeroen!

Hans

Inruil en aankoop Oris

5,0 rating
2 april 2020

Prima contact, snel en vlot geregeld wat betreft prijs en verzending!

Marcel

Oris

5,0 rating
2 april 2020

Ik heb voor het eerst een horloge gekocht bij Jeroen. Vaak is dat toch wel een beetje enge boel want je weet tegenwoordig maar nooit. Maar er was direct een goede klik. Heb het horloge gekocht zonder het te zien en Jeroen van mij een TH gekocht ook zonder het te zien. Bij aankomst was ik zeer verrast. Perfect horloge, snel geleverd. Hartelijk dank Jeroen en tot de volgende.

Rob Brouwer

Omega

5,0 rating
31 maart 2020

Zojuist een horloge gekocht bij Jeroen. Al eerder iets gekocht en wederom een goede ervaring. Ik heb het horloge nog niet eens irl gezien. Dus afwachten nu. Maar chapeau voor de goede
Communicatie weer tot dusver.

Vince

Seamaster ingeruild

5,0 rating
26 maart 2020

Ik ken Jeroen al wat langer dan vandaag en dit is niet onze eerste transactie. Maar zoals gewoonlijk is dit wederom een soepele transactie, voor herhaling vatbaar!

Eric

Maurice Larcoix gekocht

5,0 rating
22 maart 2020

Fijne deal kunnen sluiten . Afspraak is afspraak . Duidelijk en simpel . Zeker een aanrader om hier een mooie klok te kopen . Bedankt Jeroen 👍

Maurice

Omega Speedmaster

5,0 rating
22 maart 2020

Prima service en fantastisch geholpen. Jeroen heeft veel verstand van horloges en verteld je graag alles. Fijne manier van communicatie.

Deniz

Fijne betrouwbare verkoper

5,0 rating
20 maart 2020

Had nog niet eerder van dit bedrijfje gehoord, maar echt een super adresje, erg betrouwbaar, afgelopen week mooie Omega Speedmaster gekocht, met bon van servicebeurt erbij. Vanwege Corona en grote reisafstand in vertrouwen eerst betaald maar de volgende dag per aangetekende zending en heel goed verpakt direct ontvangen. Ook scherpe prijs/kwaliteit verhouding! Echt aan te bevelen!

Joost Bleijenberg

Breitling

5,0 rating
19 maart 2020

Echte aanrader! Voor de 2e keer horloge gekocht bij Jeroen. Goede service en komt alles na wat hij zegt. Zal in de toekomst zeker weer een horloge bij hem kopen.

Adriano

Box Panerai

5,0 rating
19 maart 2020

– Prettige sympathieke communicatie, snelle afhandeling, item prima verpakt –
Dag Jeroen,
Box ziet er prachtig uit. Dank voor de snelle en correcte afhandeling!
Groet,
Jacques

Jacques

Snelle deal!

5,0 rating
18 maart 2020

Dinsdagmiddag overeenkomst, woensdagavond alles geregeld. Hele fijne, snelle deal gemaakt met Jeroen.

Deniz

Airking

5,0 rating
17 maart 2020

Dank Jeroen ,
Mooie airking gekocht alles vlot afgehandeld , netjes verpakt gelijk verzonden , goed op de hoogte gehouden tijdens verzending .
Dank . Op naar de volgende

Gaby

Omega

5,0 rating
14 maart 2020

Business as usual bij Jeroen……..
Uitstekende communicatie, uitstekende prijs, uitstekende verzending en een uitstekende Omega!
Bedankt Jeroen en until next time!

Cees.

Zeer goede kennis van zaken en top service

5,0 rating
13 maart 2020

Een van de beste horloge handelaren doet precies wat hij beloofd
Heeft zeer goede kennis van zaken en levert een top service
Al met al een Adres om vaker te kopen

Maup

Mooie Breitling

5,0 rating
13 maart 2020

Mooie deal gemaakt met Jeroen voor een Breitling. Goed gedocumenteerd en precies zoals beschreven, wat ik belangrijk vind bij kopen op afstand. Een kwestie van vertrouwen!

RIK

Squale matic gekocht van jeroen

5,0 rating
11 maart 2020

Eergisteren bij Jeroen op de site een mooie skwuaaalee gezien. Na kort whatsapp contact de deal rond gemaakt en het horloge gekocht
Een dag later sierde het horloge al mijn pols. Hij zag er uir geheel conform beschrijving. Top!
Bedankt Jeroen!

WillemC.

Breitling avenger 2

5,0 rating
9 maart 2020

Zaterdag leuk zaken gedaan met Jeroen.
Een zgan breitling avenger 2 gekocht.
Onze hobby,s gedeeld, praten over horloges.
Goede afhandeling.
Jeroen reageerd snel, en komt zijn afspraken na.
Jeroen bedankt, en zeker tot een volgende x.

Herman

Omega Seamaster

5,0 rating
4 maart 2020

Vandaag een mooie Omega opgepikt bij Jeroen. Qua inruil gelijk een Seiko achtergelaten waar ik een nette inruil voor kreeg. Prima geregeld!

T

Rolex Datejust 116200

5,0 rating
3 maart 2020

Zojuist een Rolex datejust overgenomen via wristcandy.nl. Jeroen is echt een topper! Heel sympathiek, zeer fijne ervaring! Mij zie je zeker nog wel eens terug.

Andreas

Panerai PAM111

5,0 rating
2 maart 2020

Vandaag na wederom een fijne ontmoeting met Jeroen een leuke deal gesloten. Top gozer, kan er niks anders van maken. Sowieso tot de volgende keer!

Arti

Blij!

5,0 rating
17 februari 2020

Was al een tijdje op zoek naar een ‘dikke’ Oris en uiteindelijk bij Jeroen geslaagd. Over van alles en nog wat gekletst maar vooral over horloges, dank je Jeroen ben er erg blij mee.

Erwin

Top service!

5,0 rating
17 februari 2020

Wederom horloge overgenomen van Jeroen. Zoals altijd perfecte service. Snelle deal, leuke afhandeling bij hem thuis.
Wristcandy is the best in the business 😉
Thanks Jeroen en tot snel.

Cédric

Aerowatch

5,0 rating
14 februari 2020

Weer een leuke deal Hamilton in geruild aerowatch gekocht, Jeroen reageert altijd snel en maakte er een nette deal van.

Sjaak

Oris 65

5,0 rating
13 februari 2020

Oris 65 geruild met een Meistersinger.
Goed contact gehad, handelt en reageert snel. Fijne babbel gehad over horloges.
Zeker een aanrader om zaken met Jeroen te doen.

Ronny Coort

Omega Speedmaster Ultraman

5,0 rating
6 februari 2020

Vlotte en heel eerlijke verkoper! Jeroen heeft kennis van zaken en is een gezellig persoon. Goed ontvangen geweest bij het ophalen met een bak koffie en een gezellige babbel. Kortom, een dikke aanrader! Hopelijk tot nog eens bij een volgende aankoop.

Ewoud

Aankoop Tudor Pelagos

5,0 rating
2 februari 2020

Jeroen, hartelijk dank voor het prettige contact en de aankoop van mijn nieuwe horloge! Je verhaal op de site sprak me erg aan. Voelde meteen goed. Wat mij betreft niet mijn laatste aankoop. Ga zo door!!!

Robert

Seiko spb105

5,0 rating
1 februari 2020

Gisteren bij Jeroen horloge opgehaald,
Mooie Seiko in de top lstaat, nette prijs.
Door Jeroen met open armen ontvangen
Lekker kopje koffie, fijn gesprek.
Over een paar manden kom ik terug weet ik zeker.

Pavel

Topper!

5,0 rating
17 januari 2020

Vandaag mijn horloge gekocht. Super toffe eigenaar en neemt de tijd voor je. Aanrader!

Jeroen

Tudor Black Bay 58 - 7 januari 2020

5,0 rating
7 januari 2020

Een uurtje nadat Jeroen de advertentie voor de Tudor Black Bay 58 had geplaatst heb ik hem gebeld. Het voelde meteen goed aan de telefoon. Ophalen was op dat moment voor beiden geen optie. Jeroen heeft het horloge de volgende ochtend zeer netjes verzekerd verzonden. Deze kwam een dag later keurig aan. Vervolgens nog even contact gehad met een zeer goede service.
Heel erg bedankt en ik zal jouw website voortaan in de gaten houden mocht er weer wat moois langskomen!

Samme

Panerai Luminor 1950

5,0 rating
3 januari 2020

Bucketlist ‘dingetje’ een mooie Panerai Luminor 1950. En mooi is ie. In topstaat zoals Jeroen al omschreef. Prima service en een mooi gesprek over wrist candy’s met liefhebbers onder elkaar -). Aanrader!

Eddy

Horloge ML gekocht bij wristcandy 02-12-2019

5,0 rating
4 december 2019

Ik heb op 2 december 2019 bij Jeroen een Maurice Lacroix MP aangeschaft en ben er heel erg tevreden mee. Jeroen is supervriendelijk en heeft echt een passie voor horloges. Zijn verhaal op de website (dat horloges voor mannen een juweel om ons pols is) sprak mij enorm aan.
Ik ga zeker in de toekomst terug voor een ander horloge.

Farish Asruf

Goede ervaring

5,0 rating
1 december 2019

Mijn eerste “echte” horloge heb ik onlangs bij Jeroen aangeschaft.
Communicatie ging goed en ook snel kunnen afspreken.
Het was een prettig gesprek en hij nam zijn tijd met uitleggen en met het verstellen van mijn band. Als verrassing heeft hij mij zelfs 2 extra originele rubberen banden meegegeven. Leuke aandacht voor detail.
Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader

Steven

Mooie klok voor een mooie prijs.

5,0 rating
17 november 2019

Gisteren een Tudor Pelagos gekocht bij Jeroen. Mooie klok, fair geprijsd, leuk gesprek, al met al een goede ervaring, zeker een aanrader 👍

Sander

Verkoop Horloges

5,0 rating
8 november 2019

Deze week heb ik Jeroen mogen ontvangen bij de verkoop van mijn horloge. Door het feit dat hij me een goede prijs aanbood is hij zelfs met twee horloges vertrokken in plaats van éen. Zeer leuke en aangename babbel mee kunnen maken, en bovendien van hem ook nog twee leuke horloges mogen passen.
Niets dan positiefs dus, zeker een aanrader!

Senne Vervoort

Heel fijn zaken doen!

5,0 rating
5 november 2019

Het was een zeer aangename kennismaking met Jeroen. Hij is super enthousiast en een echte horlogeliefhebber.
We zijn vrij snel over de mail tot een mooi akkoord gekomen voor beide partijen. En een paar uren later zaten we al samen voor de afhandeling. Topper!

Vincent Z

Uitstekend

5,0 rating
5 november 2019

Snel en prettig geprijsd.

Wim Ammerdorffer

Omega Museum Pilot Watch 1938

5,0 rating
5 november 2019

Gisteren bij Jeroen langs geweest,om voor een omega museum pilot Watch 1938 te kijken. Super eerlijke man, en niet zoals de zoveelste het geld uit je zak probeert te troggelen. Gewoon no-nonsens en kennis van zaken. Weet bijna zeker, dat ik er snel weer terug komt😁

Ben hendriks

nautica world time zone

5,0 rating
4 november 2019

vandaag bij jeroen een nautica world time zone gekocht.
erg leuk ontvangen en een aantal mooie horloges mogen zien en passen.
wat mij ook erg aansprak was dat hij voor ieder budget wel iets moois in de aanbieding heeft.
ik ben dan ook erg content met mijn aankoop en kan jeroen en zijn horloges bij iedereen aanbevelen.

stef vlottes

Rolex Oyster Perpetual

5,0 rating
4 november 2019

Vorige week een Rolex gekocht bij Jeroen.
Jeroen kon direct afspreken en de horloge was zoals beschreven.
Prettig zaken doen !
Tot de volgende!

Bob D

Breitling Superocean II

5,0 rating
3 november 2019

Vandaag een Breitling Supetocean II gekocht bij Jeroen. Horloge was zoals door hem omschreven. Jeroen geeft vertrouwen en verwacht vertrouwen, goed uitgangspunt en prettig om zo zaken te doen. Tot de volgende Jeroen.

Nico S

Absolute aanrader

5,0 rating
3 november 2019

Al enkele malen gekocht. Steeds zeer vriendelijk en snel.
Horloges ook steeds zoals beschreven en goed ingepakt!
Gaat zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij Jeroen!
Enigste nadeel is dat het zeer verslavend werkt 🙂 :)..

Tom VDW

Breitling Emergence Mission

5,0 rating
2 november 2019

Jeroen komt zijn afspraken na en neemt alle tijd voor je. Zeer goed gevoel bij de deal. Tot de volgende en onwijs bedankt!!

Robert de Jong

Het perfecte horloge

5,0 rating
1 november 2019

Erg tevreden met de aankoop van mijn Omega Seamaster bij Wrist Candy. Product verkeert exact in de staat zoals beschreven. Bovenal erg te spreken over de professionele, klantvriendelijke aanpak van Jeroen. Zijn uitzonderlijke communicatieve vaardigheden leidde tot een aangename kennismaking en verkoop.
Ik raad Jeroen ten zeerste aan voor het aankopen van een passend uurwerk!

Gijs

IWC Pilot Chrono

5,0 rating
28 oktober 2019

Heb na een prettige kennismaking een leuke deal gesloten met Jeroen. Hij is een fijne gesprekspartner met veel kennis van zaken. Het zal mij verbazen als dit de laatste keer was dat ik zaken met hem heb gedaan. Heb een horloge ingeruild waarbij ik een goede prijs heb gekregen. Kortom de beste man is in mijn ogen een absolute aanrader.

Arti

Panerai

5,0 rating
18 oktober 2019

Schitterende in topstaat verkerende Panerai gekocht bij Jeroen.
Jeroen is een echte liefhebber en weet wat hij aanbied.
Dank Jeroen!!

Ruud

Breitling Chronospace

5,0 rating
6 oktober 2019

Horloge is in zeer fraaie en perfect onderhouden staat, geheel conform beschrijving. Prettig contact en hele klantvriendelijke benadering. Dankjewel Jeroen, het was mij een genoegen.
Hartelijke groet,
Andre

Andre

Omega Seamaster

5,0 rating
6 oktober 2019

Vooraf alles goed doorgesproken, nette deal en eerlijke praat. Jeroen is een prettige partij om zaken mee te doen.

Martin

Tudor black bay red

5,0 rating
3 oktober 2019

Fijne zaken met Jeroen gedaan. horloge precies zoals beschreven. Zeker een aanrader, ik ga zeker nog eens zaken met hem doen. Klasse kerel👍

Dennis nuis

Omega Seamaster gekocht

5,0 rating
1 oktober 2019

En ja hoor; wéér zaken gedaan met Jeroen. En opnieuw naar volle tevredenheid, ik kocht een zo goed als nieuwe Omega Seamaster en kon mijn eigen horloge voor een eerlijke prijs inruilen.
Aanrader!

Freek

Omega Seamaster 300m.

5,0 rating
27 september 2019

2 maal een deal gesloten met Jeroen. Altijd leuk zakendoen met hem, is een echte liefhebber van horloges en geen praatjesmaker die je wat wil verkopen.
TOP!

Johan

Erg blij!

5,0 rating
25 september 2019

Van de week heb ik van Jeroen een oogstrelend horloge overgenomen.
Gezien de staat was het horloge in zeer goede handen van Jeroen, wat ik ten zeerste kan appreciëren.
Onnoemelijk blij mee 👍🏻👍🏻

Laurent Gotier

Fijne samenwerking

5,0 rating
25 september 2019

Professioneel contact, leuk bedrijf.

Martijn

Zoals het hoort!🤝

5,0 rating
22 september 2019

Reeds meerdere keren mogen handelen met Jeroen en dat verliep telkens zoals het hoort! Kort samengevat: vriendelijk, snel en heel correct. Voor mij een echte aanrader!

hoydonckx bert

Wristcandy is top

5,0 rating
20 september 2019

Kundig… betrouwbaar… en zeer prettig zaken doen. Super service….kortom TOP.. Jeroen het was weer een feestje👍

Frank

Zeer prettig zakendoen met Jeroen!

5,0 rating
19 september 2019

Heb een mooie deal kunnen maken waar zowel Jeroen als ik erg gelukkig van geworden zijn. Het horloge, een prachtige IWC was in de beschreven toestand en ging snel op de post. Leuk contact van een liefhebber, die weet waarover hij spreekt. Kundig, professioneel en klantgericht. Een absolute aanrader!

Patrick

Zeer tevreden

5,0 rating
16 september 2019

Vandaag een prachtig Seiko Marinemaster bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk en behulpzaam… fijn om zaken mee te doen!

Frank

Snelle service

5,0 rating
16 september 2019

Dit weekend een mooi horloge bij Jeroen gekocht. Snelle service, super aardig. Echt top! een aanrader om bij hem een horloge te kopen.

Jelmer

Zeer prettige deal

5,0 rating
14 september 2019

Deze week een zeer prettige deal met een Tudor Pelagos 25500TN 2-liner gemaakt met Jeroen van Wristcandy. Zeer prettige en vriendelijke communicatie en afhandeling. Horloge was zeer goed verpakt met een leuke extra verrassing in de doos. Horloge was zoals beloofd. Zeker een aanrader! Until next time!

Ralph

Betrouwbaar adres

5,0 rating
12 september 2019

Ik heb verschillende keren zaken gedaan met Jeroen . Hij heeft veel kennis over horloges.
Wrist Candy is een heel goed en betrouwbaar adres. Leuke horloges, normale prijzen. En super vriendelijk geholpen.
Groet Can

Can.

Heel tevreden!

5,0 rating
12 september 2019

Hele mooie in nieuwstaat verkerende Airwolf gekocht bij Jeroen. Weer een super nette prijs kwa inruil. Ze zijn er nog, mensen die eerlijk handelen. Hele tevreden en terug kerende klant.

bas

Zo wil je een horloge kopen

5,0 rating
12 september 2019

Gisteren een hele prettige verkoop ervaring gehad met / bij Jeroen!
Ik had hem al vroeg in de ochtend een berichtje gestuurd waarna ik snel antwoord kreeg van hem… daarna ben ik ‘s middags naar het pittoreske Tholen gereden waar het horloge al voor me klaar stond! Onder het genot van wat koffie en horlogepraat een gezellig uurtje gehad bij hem. Ja zo wil je een horloge kopen!
Zeker tot een volgende keer Jeroen!

Marco

Anonimo mod 2000 Top service.

5,0 rating
12 september 2019

Wederom een top service van Jeroen! Horloge zoals beschreven in top staat, levering nog beter 😁 dankjewel om het langs te brengen was leuk je gesproken te hebben. Op naar de volgende👊🏽.

Demis

Tudor Fastrider Ducati. TOP SERVICE.

5,0 rating
9 september 2019

Vandaag de Tudor Fastrider Ducati aangekocht. Super service en zelfs persoonlijk bij mij thuis gebracht.

Menno

Fantastisch

5,0 rating
31 augustus 2019

Onlangs een mooie Certina Powermatic gekocht. Snel en keurig afgeleverd.
Mooie klok.
Gewoon helemaal goed, 5 sterren dus!
*****

Peter Hofman

Aankoop Pellikaan Timing

5,0 rating
29 augustus 2019

Ik wilde eens wat anders en op mijn zoektocht kwam ik terecht op wristcandy.nl. Daar vond ik wat ik zocht en een plezierig en correct contact met Jeroen besloten tot aankoop. Jeroen zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Met een verstopt potje echte candy op de koop toe!

Martin

Zeer goed bevallen!

5,0 rating
28 augustus 2019

Voor de eerste keer zaken gedaan met Jeroen, ik kan niet anders zeggen dat mij dat zeer goed bevallen is. Vriendelijk, reageerde snel, product zoals omschreven, snel verstuurd 👍

Sjaak

Top service A+

5,0 rating
26 augustus 2019

Vandaag weer met Jeroen afgesproken maar dit keer bij zn nieuwe stulpje mooi op terras aan het water. Heerlijk, zoals gewoonlijk stond het horloge klaar samen met een kopje koffie.
Deze keer een deal met inruil gesloten maar ik kwam voor 1 horloge en ging naar huis met 2😁 heel fijne deal Jeroen hartelijk dank ervoor.
Veel succes met de business en tot ziens.

Demis

Vriendelijk en zeer nette horloges

5,0 rating
26 augustus 2019

Dit weekend mijn nieuwe horloge bij Jeroen opgehaald. Zeer vriendelijke en gezellige afhandeling. Ik mocht zelfs nog even op de nieuwe fruitmachine van Jeroen spelen. Zeer nette horloges. Een aanrader.

Nico

Juiste adres!!

5,0 rating
24 augustus 2019

Top verkoper, mooie horloges, goede prijzen en een vriendelijke gozer. Juiste adres om je nieuwe horloge te kopen!

Titus

Vijf sterren!

5,0 rating
21 augustus 2019

Vandaag een Air-King opgepikt bij Jeroen, onder het genot van een koffie op zijn gezellige terras aan het water. Beter dan dit wordt het niet. Alles is naar wens, vlotte communicatie en snelle deal.
Heel erg bedankt Jeroen en graag tot een volgende keer!!

Cédric

Tevreden klant erbij!

5,0 rating
18 augustus 2019

Vandaag twee horloges ontvangen van Jeroen. Kwam persoonlijk langs. Hele aardige gedreven horlogeliefhebber. Totaal geen handelaarsgevoel, ook zeer netjes met inruil. Kortom nieuwe tevreden klant erbij 👍👍.

Bas

Omega Seamaster Aqua Terra

5,0 rating
18 augustus 2019

Super blij met mijn nieuwe Omega. Begon al met prettig contact via de mail. Horloge vervolgens thuis afgeleverd en op maat gemaakt. Papieren en doos erbij. Top service, betrouwbaar en zeker een aanrader. Dank Jeroen!

Martine

Black Bay 58

5,0 rating
8 augustus 2019

Jeroen is servicegericht, doet “fair” zaken en maakt het zijn klantrelaties graag naar de zin. Dit zal ongetwijfeld reden zijn, waarom zijn clientèle vast ook nog wel eens bij hem terug komt voor een tweede / ander horloge. Ik heb zijn service in ieder geval als goed ervaren.
Bedankt Jeroen.
Groet,
T.

T.

Tudor 1926

5,0 rating
5 augustus 2019

Vandaag een Tudor 1926 mogen ontvangen van Jeroen.
Na een prettig contact per mail waarbij de optie verzenden, halen, brengen werden aangeboden besloten halfweg af te spreken. Had vooraf twijfel over de maat maar Jeroen had keurig wat wristschots gemaakt.
Horloge was als nieuw en compleet zoals omschreven, band keurig op maat gemaakt en een leuk gezellig gesprek, kortom een aanrader om bij hem te kopen.
Keurige service, goede prijs!
Hartelijk dank Jeroen!

Ook Jeroen.

Omega Seamaster SMPc

5,0 rating
5 augustus 2019

Wederom een prettige deal met Jeroen gedaan. Nu een gloednieuwe Omega Seamaster gekocht. Perfect geregeld, gezellige overdracht op een zonnig terras, kortom een aanrader.

Martijn

Tevreden klant

5,0 rating
1 augustus 2019

Onlangs IWC top horloge gekocht, na prettige kennismaking op het terras van Jeroen.
Inruilen van eigen horloge geen probleem, en was daarmee drempel verlagend voor de aankoop en om de aankoop van beide zijden een goed gevoel te geven.
Aankoop met alle papieren en factuur.
Prettige ervaring en plezier van m’n aankoop 👍😃

Pieter van der Lee

Keurig geregeld!

5,0 rating
30 juli 2019

Prima deal, snel, betrouwbaar en zeer snelle levering!

MarcB

Een echte liefhebber!

5,0 rating
26 juli 2019

Onlangs een uitstekende deal gemaakt met Jeroen waarbij hij zich zeer flexibel en realistisch opstelde. Daarnaast is Jeroen een echt liefhebber en kan op een leuke aanstekelijke manier over horloges praten. Kopje koffie en een potje snoep krijg je er gratis bij. Beste Jeroen bedankt het hartelijke ontvangst, ga zo door en tot ziens! AANRADER!

Tom

Prima deal met Jeroen.

5,0 rating
22 juli 2019

Recent een prima deal met Wrist Candy gemaakt, waarbij Jeroen zich realistisch en heel flexibel toonde. Dat, in combinatie met een gastvrij onthaal, maakt hem wat mij betreft een aanrader.
Succes met de business gewenst Jeroen en tot een volgende keer!

Christiaan.

Tag Heuer Super Professional

5,0 rating
20 juli 2019

Fijn contact gehad vooraf voor wat betreft mogelijkheden tot inruil. Tijdens de ontmoeting gezellig gekletst en hij heeft zich netjes aan zijn afspraken gehouden. Fijne wijze van ‘zaken doen’ zonder dat het zo voelt.
Jeroen, nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.

Robin

Top

5,0 rating
17 juli 2019

Vandaag mijn Oris Diver Sixty-Five ontvangen. Prachtig exemplaar! Snel en prima contact, reële prijzen! Vriendelijk contact en betrouwbaar! Zeker aan te bevelen.

Ron van. Hamond

Omega Constellation

5,0 rating
15 juli 2019

Afgelopen week een prachtige Omega Constellation gekocht bij Jeroen. Communicatie verliep soepel en Jeroen was zelfs zo aardig om naar mij toe te komen. Ik zou zo weer een horloge bij hem kopen, een aanrader!

Harm

Aankoop Breitling Colt

5,0 rating
8 juli 2019

Eerste kennismaking met Jeroen. Zeer plezierig, liefhebbers onder elkaar, geenszins ‘handelaarsgevoel’. Horloge stond al klaar bij binnenkomst, geheel conform beschrijving. Ook prettig zakendoen met inruil. Heeft brede horloge-interesse. Echt iemand voor de hobbyist die op een relaxte en gezellige manier een (volgend) mooi horloge wil kopen!

Hans van de Velde

Tag Heuer Formula 1

5,0 rating
3 juli 2019

Snelle service..klantvriendelijk..mooie prijzen en met 3 maanden garantie!!!

R van Aperen

Montblanc

5,0 rating
2 juli 2019

Vandaag een gloednieuwe Montblanc Dual Time ontvangen van Jeroen. Topdeal gesloten en lekker vlot geleverd. Super verpakt, snelle communicatie en een prettig gevoel bij deze transactie. Alles zoals aangegeven op de site en prima voor elkaar. Graag tot een volgende deal!

RIK

Tudor Black Bay 58

5,0 rating
28 juni 2019

Jeroen is mijn nieuwe aanwinst komen langsbrengen: een Tudor BB58. Allereerst was de communicatie snel en perfect, en is het horloge exact zoals omschreven. Daarnaast was het erg fijn dat de persoonlijke reis van Jeroen gecombineerd kon worden met de levering van het horloge (op zijn verjaardag nota bene…), en hebben we er een leuk gesprek aan overgehouden. Al met al erg fijn zaken doen dus!
Jeroen, nogmaals bedankt, en wat mij betreft tot de volgende keer!

Jeroen

Breitling Aerospace EVO ll

5,0 rating
24 juni 2019

Vandaag is Jeroen bij mij de Aerospace komen afleveren. Horlogeband gelijk door hem op maat gemaakt. Wat een service!! Heb er twee horloges op ingeruild. Deal was snel gesloten. Op het moment dat hij binnen kwam was er al gelijk een vriendschappelijk gevoel. Geloof me…..Jeroen is goudeerlijk. Wat een verstand van horloges heeft die man. Heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden, en als ik weer eens iets anders wil hebben zal ik sowieso eerst Jeroen raadplegen. Jeroen, je hebt er een WristCandy ambassadeur bij hoor. Ga zo door. 😀👍🏼

Peter

Verkoop horloge

5,0 rating
18 juni 2019

Als verkoper en zeker nog koper, kan ik deze persoon en website zeker aanraden.
Je kan je horloge hier op een zeer mooie en snelle manier verkopen voor een deftige prijs.
Voor kopers kun je ook horloges kopen voor een zeer deftige prijs.
Deze website is dus voor verkoper en koper zeer handig!

jonas

Betrouwbaar!

5,0 rating
16 juni 2019

Super service! Betrouwbaar!!! Wat fijn dat er nog mensen zijn zoals Jeroen die iets doen met hart en ziel. En gemaakte afspraken nakomt! Nogmaals een aanrader 👍

Marcel Maas

Omega Aqua Terra

5,0 rating
14 juni 2019

Prachtige Omega Aqua Terra gekocht bij Jeroen. Fijne ontvangst, prima geholpen met op maat maken van de band. Leuk gesprek over horloges uiteraard, Jeroen heeft er verstand van. Je kunt gerust zaken met hem doen! Jeroen bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Martijn

Top service.

5,0 rating
11 juni 2019

Aankoop Tag Heuer S/el Chronograph.
Dit is mijn 2de aankoop bij Jeroen maar zal niet de laatste zijn. Super fijn contact en horloge was mooi stevig verpakt en goed aangekomen.
Thx voor de extras👌

Demis

Prettig zaken doen!!

5,0 rating
10 juni 2019

Vandaag 2 horloges bij Jeroen ingeruild tegen een prachtige Aquaracer. Communicatie was zeer vlot en soepel. Lekker bakje koffie erbij, beetje kletsen over horloges, zo wil ik altijd wel zaken doen. Bedankt Jeroen!

Rutger

Aankoop: Seiko SARX015

5,0 rating
9 juni 2019

Een Seiko SARX015 gekocht bij Jeroen. Vriendelijk ontvangst, fijne babbel met kop koffie en een erg goede prijs voor het horloge. Ook een schakeltje eraf halen was geen probleem. In alles top!
Bedankt Jeroen!
-Roan P

Roan Penseel

Gewoon heel fijn contact en perfecte service

5,0 rating
8 juni 2019

Ik heb een niet van nieuw te onderscheiden origineel Tag Heuer horlogebandje van Jeroen overgenomen. Erg snel contact, waarna het bandje de volgende dag al op de post zat.
Aardige gast, heel erg mooi horlogespul en een fijne service. Thnx Jeroen!

Dave S

Breitling Airwolf A78363

5,0 rating
6 juni 2019

Bij Jeroen een Breitling Airwolf gekocht, daarbij iets anders ingeruild. Prachtig horloge in onberispelijke staat. Mooie, eerlijke deal & vriendelijk ontvangst; kortom; aanrader!

Jakko

Omega Speedmaster Professional

5,0 rating
4 juni 2019

Na super vriendelijk en correct contact was de deal snel gesloten! Jeroen is een man van zijn woord en hij neemt ruimschoots de tijd voor zijn klant. Een goud eerlijke man welke goede prijzen hanteert! Bedankt voor het leveren van mijn GRAIL watch en bedankt voor het beste visitekaartje! Wilt u ook weten wat dit was? Dan raad ik vooral aan een horloge aan te schaffen bij Jeroen! Tot de volgende keer 😉

Dylan

Geweldige service

5,0 rating
1 juni 2019

Zeker een aanrader! In een mooie ruil de Speedmaster overgenomen. Erg blij mee: uiterst tevreden over de snelheid waarmee dit in gang kon worden gezet.
Via PostNL heel goed aangekomen, zeer netjes en zorgvuldig verpakt: kans op schade was er niet. Ik ga hier zeker terugkomen.

Rick

Zeer nette service (Rado Sintra aangeschaft)

5,0 rating
30 mei 2019

Hele fijne service en nog fijner de eerlijke behandeling. Van mij mag je veel meer van mijn kennissen als klant krijgen.

Breur.

Top!

5,0 rating
27 mei 2019

Zeker een aanrader! Heb bij Jeroen de Seamaster Midsize gekocht. Product zo goed als op de foto’s. Heel leuk contact en een vlotte bestelling en ontvangst. Dankjewel Jeroen!

Sem

Fantastisch !

5,0 rating
21 mei 2019

Een tijdje geleden mijn Panerai PAM50 bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk onthaald, horloge was in nieuwstaat en de prijs zat goed. Aanrader !

Joris Vanné

Gekocht Breitling Superocean Steelfish

5,0 rating
21 mei 2019

Top service. Prima dealer met verstand van zaken. Jeroen is een fijn persoon en weet waar hij over praat.
Kortom prima deal. Cijfer 10

Frank

Seamaster 300

5,0 rating
12 mei 2019

Mooie Seamaster 300 bij Jeroen gekocht tot volle tevredenheid. Jeroen is een prettig persoon om zaken mee te doen en ik kom zeker nog eens bij hem terug

Dirk

Omega Seamaster Professional

5,0 rating
11 mei 2019

Een top deal gemaakt met Jeroen voor een 2018 Seamaster! Afgesproken op een toffe locatie, nog wat uitleg gekregen over het horloge en band werd mooi ingekort op maat. Kan iedereen de service van Jeroen aanraden. Zal hier zeker nog iets kopen in de toekomst.

Deflem J

Seamaster gekocht

5,0 rating
29 april 2019

Ik heb bij Jeroen een prachtige Omega Seamaster van 2017 gekocht. Omdat het mijn eerste serieuze horloge is nam hij uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, en het horloge netjes op maat te maken. Super service, en ik kom voor mijn volgende horloge zeker terug.

Leon H.

Aankoop Tag Heuer Kirium

5,0 rating
29 april 2019

Zeer netjes geholpen en een mooie prijs. Jeroen is een eerlijk persoon en weet waar hij over praat.

Kees

Breitling Superocean Heritage

5,0 rating
28 april 2019

Vandaag weer een mooie deal kunnen maken met Jeroen (een van de meerdere) 😎
Kortom zeker een aanrader!

Willem

Grand Seiko GMT (9F86)

5,0 rating
24 april 2019

Vandaag kwam Jeroen de GS GMT thuis bezorgen. Wat een service!
Was prettig zaken doen. Alles was zoals afgesproken en verwacht.
Een aanrader.

Jacco

Top verkoper

5,0 rating
20 april 2019

Horloge bij Jeroen gekocht met inruil.
Waarde van inruil is echt heel goed met hem te overleggen en deal was razendsnel gesloten.
Gewoon een top communicatie en zeer eerlijk persoon.
Echt een aanrader en ik zal zeker nogmaals zaken met hem doen!

Daniel

Omega Seamaster PO aangeschaft

5,0 rating
17 april 2019

Jeroen reageert correct en snel op berichten en heb nu al meerdere malen tot volledige tevredenheid zaken met hem gedaan. En dit was dan ook wat mij betreft zeker niet de laatste keer, echt een aanrader!

Freek

Topservice

5,0 rating
2 april 2019

Heb een Meistersinger gekocht en ben zeer tevreden van.. Supervriendelijk en komt zijn woord na.. Superservice.. Zeker een aanrader.. Zeer correct

Palit

Aankoop Breitling Superocean

5,0 rating
31 maart 2019

Breitling van Jeroen overgenomen.
Al meerdere horloges van Jeroen afgenomen en zoals altijd is het weer super geregeld👍

Willem

Aankoop Seiko Samuria Grey

5,0 rating
28 maart 2019

Prettig zaken doen met Jeroen.
Top klok gekocht en goede communicatie.
Echt een aanrader !!

Cees

Mooie Magrette via Jeroen.

5,0 rating
26 maart 2019

Op zoek naar ‘n ander horloge dan mijn juist aangeschafte Seiko Samurai Dawn Grey, kwam ik deze Magrette Regattare II tegen, en gelijk ‘n klik. Ook met de man achter dit horloge! De Seiko ingeruild voor dit fraaie stuk Nieuw Zeelands vakwerk. En ‘n mooie deal gemaakt met Jeroen. Iemand met ‘n grote kennis van zaken en eenzelfde vertrouwen. Blij met dit adres, en deze persoon. Kom ongetwijfeld nog eens aan in je nieuwe Zeeuwse stulp. Voor nu hartelijk dank, en beveel dit bedrijf van harte aan!

Driessen

Aankoop Hamilton Horloge

5,0 rating
25 maart 2019

Zeer fijn zaken gedaan te hebben met Jeroen. Mooi horloge. Goede service.
Beslist een aanrader voor iedereen die een horloge wil kopen.

Jaap Tromp

Zeer prettig

5,0 rating
25 maart 2019

Zeer prettig zaken gedaan met Jeroen een man van zijn woord en een geweldige afhandeling. Bedankt

Jan Glotzbach

Aankoop Maen horloge

5,0 rating
19 maart 2019

Zeer prettige en professionele ervaring.
Klantgericht en hulpvaardig geholpen bij de aanschaf van een mooi Maen horloge.
Hier kun je gerust terecht als je een mooi klokje zoekt.

Patrick

TAG Heuer Formula 1 chronograph

5,0 rating
19 maart 2019

Vlotte en correcte afhandeling. Heeft veel verstand van horloges. Ter plekke de band op maat gemaakt. Een zeer vriendelijke persoon. Zeker een aanrader om een aankoop bij te doen.

Amasja

Top communicatie en goede prijzen!

5,0 rating
16 maart 2019

Zojuist een leuke ruil gedaan waarbij ik twee van mijn horloges heb ingeruild voor iets nieuws. Snelle en prettige communicatie en daarbij ook nog eens een mooie deal kunnen maken.
Zeker een aanrader!

Koen

Wristcandy is top!

5,0 rating
3 maart 2019

Fijne deal gemaakt met Jeroen. Duidelijk en vlotte communicatie, goede prijs en horloge zoals beschreven.
Aanrader!

Patrick (@Sjoesbal)

Breitling Aerospace Evo

5,0 rating
1 maart 2019

Bedankt Jeroen voor de voorbeeldige transactie, je website ziet er verzorgd uit met hele goede gedetailleerde foto’s en uitleg.

Jan v. Z.

Tag Heuer Link 200 Sports Date

5,0 rating
20 februari 2019

Leuk om Jeroen te ontmoeten; je kan het enthousiasme mbt horloges aan hem zien als hij er over praat. Prettige gesprek gehad over horloges en meer. Horloge was, zoals verwacht op basis van de foto’s, in prachtige staat. Erg goede ervaring, en een website die ik in de gaten ga houden.
Ga vooral door hiermee Jeroen, er is geen substituut voor passie. Dank en wellicht tot ziens!

Jarno

Aankoop Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic

5,0 rating
18 februari 2019

Na een snel, leuk en correct contact via internet heb ik afgesproken bij Jeroen thuis voor de keuze tussen twee horloges, Omega Seamaster Aquaterra Chronograph met witte wijzerplaat of een Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic met blauwe wijzerplaat …het is uiteindelijk de Tag Heuer geworden gezien die mij het beste past. Jeroen heeft tijdens een lekker kopje koffie de band op maat gezet en nog even alles gecheckt (full set)… top service. Ben blij een nieuw adresje te hebben gevonden en blijf zeker de website volgen, zeker aan te bevelen.
Je voelt aan dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, super leuk gesprek gehad.
Thnx Jeroen

Marc (B - Antwerpen)

Hamilton Jazzmaster auto chrono

5,0 rating
16 februari 2019

Rond aan ‘t struinen op marktplaats, stuitte ik bij toeval op een prachtig Hamilton horloge. Er altijd een willen aanschaffen maar op een of andere manier nooit van gekomen. Na wat over en weer chatten besloten om af te spreken zodat ik het klokje ook in het echt kon zien. Direct een klik. Professioneel, betrouwbaar, mensen-mens en het hart op de goede plek. Je voelt aan alles dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hoefde er niet lang over na te denken. Super service, super blij mee! Op naar de volgende. Dank je wel, Jeroen!

Raymon

Omega Seamaster Planet Ocean

5,0 rating
15 februari 2019

Vandaag een leuk horloge gekocht bij Jeroen. Vlotte afhandeling en horloge zoals beschreven. Top, bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Marcel

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
12 februari 2019

Gekocht via Marktplaats. Prima levering, volgens afspraak. Keurig verpakt met een leuke verrassing. Een aanrader voor iedereen die een mooi, exclusief horloge zoekt.

LCee

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
7 februari 2019

Seiko Dawn Grey horloge gekocht bij wrist candy. Aardige vent die gewoon doet wat hij afspreekt en snel handelt. Jeroen ga jou in de gaten houden en kom zeker nog een keer een mooie klok bij jou kopen.

Johan Vrijburg

Meisterlijke deal met Jeroen

5,0 rating
6 februari 2019

Een Meistersinger op de kop getikt op Marktplaats. Tijdens de gegevensuitwisseling ontdekten we dat we allebei lid van het HorlogeForum waren; ik na een lange afwezigheid. Jeroen heeft vriendelijk en snel gereageerd. Het pakket is nu binnen en ik ben blij dat ik er een fijne horlogehandelaar aan overgehouden heb. Ik ga nu gauw het pakket openen!

Willem

Toffe deal met Jeroen

5,0 rating
5 februari 2019

Afgelopen zaterdag een toffe deal met Jeroen van WristCandy. Ik heb een heel fraaie vintage Tag Heuer Diver overgenomen en een horloge tegen een behoorlijke en realistische prijs in kunnen ruilen. Ben er verguld mee. Is trouwens niet alleen het wisselen van de horloge’s, maar ook nog lekker kletsen over gezamenlijke interesses onder het genot van een kop koffie. Volgende keer graag weer! Kan Jeroen aanbevelen.

Tony

Aankoop Squale 20 Atmos Mint Ceramic Ref. 1545

5,0 rating
31 januari 2019

Na enig speurwerk op internet kwam ik de naam van Jeroen de Ree tegen.
Op diverse horloge forums lees je over zijn kennis van horloges. Via zijn website vond ik een prachtige spiksplinternieuwe Squale 20 Atmos Mint 1545 voor een aantrekkelijke prijs. Na diverse mailtjes die zeer snel beantwoord werden, ben ik naar Bergen op Zoom gereden. Zeer vriendelijke ontvangst en daar kwam het vakmanschap en kennis van Jeroen gelijk boven.
Horloge aangekocht en direct op maat gemaakt.
Ben er zeer blij mee en het was de rit van Purmerend naar B. op Zoom meer dan waard.
Conclusie: Uitstekend en betrouwbaar adres en website.

Arend Boode

Oris Diver 65 Deauville

5,0 rating
30 januari 2019

Ik heb de koop als erg prettig ervaren. Na emailcontact belde Jeroen me om wat meer details over het horloge te geven, daarna de deal snel en goed afgehandeld. En belangrijker nog, de geleverde waren zijn zeker zo goed als aangegeven. Voor herhaling vatbaar!

Pim Jansen

Glycine Airman 18 GMT

5,0 rating
30 januari 2019

Jeroen is een zeer vriendelijke man. Erg prettig contact en hij kwam over als een zeer betrouwbaar persoon die verstand van horloges heeft. Ik heb voor een nette prijs een Glycine Airman gekocht van hem. Was al een tijdje op zoek op Chrono24 en kwam uiteindelijk bij Jeroen terecht, een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een horloge kopen bij hem 👍

A. Postma

Vriendelijk maar professioneel

5,0 rating
28 januari 2019

Mooi horloge op het oog en stuurde hiervoor een e-mail.
Kreeg snel een antwoord terug, waardoor de knoop tot aanschaf snel doorgehakt was.
Zeer vriendelijk, kundig en professioneel.
De hele koopbeleving was dan ook als zeer prettig te omschrijven.

C. Voerendaal

Squale Blue Ray 1545 overgenomen

5,0 rating
24 januari 2019

Heb hier een Squale Blue Ray Y1545 gekocht. Het horloge was zoals beschreven: in nieuwstaat, perfect werkend en mooi en zorgvuldig verpakt.
Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuke duiker!

Dylan

Wauw

5,0 rating
23 januari 2019

Een schitterend horloge gekocht bij Jeroen en ik spaar meteen door voor de volgende. Wat een geweldige ervaring was dit: alsof je bij een juwelier zit maar dan veel gezelliger en hij verkocht mij de goedkoopste van de 2 waaruit ik wilde kiezen. Gewoon omdat hij die (en ik later ook) beter bij me vond staan. Kijk daar heb ik tenminste wat aan!

Jan

Seiko MM300

5,0 rating
20 januari 2019

Erg blij met het mooie horloge dat ik heb gekocht bij Jeroen. De verkoop liep erg soepel en met een goed gevoel. Deze man is een echte liefhebber en heeft veel kennis van zijn horloges. Een vertrouwd adres met recht een aanrader!

Bart

Zeer tevreden.

5,0 rating
13 januari 2019

Prachtig horloge gekocht van Jeroen! Hij regeerde snel en netjes op vragen. De Omega is niet van nieuw te onderscheiden, precies zo als omschreven dus. Ook de band is netjes op maat gemaakt. Zeer tevreden al met al. Bedankt!

Nanne

Jeroen is TOP

5,0 rating
10 januari 2019

Meerdere horloges gekocht inmiddels en ik kan maar 1 ding zeggen: Jeroen is TOP. Neemt alle tijd voor je, monteert de band keurig netjes en hanteert eerlijke prijzen. Bovendien altijd eerlijk advies. Je merkt dat hij echt gek is van horloges. Vaste klant erbij!

J.M.

Breitling Superocean Heritage

5,0 rating
3 januari 2019

Vandaag een Breitling Superocean Heritage gekocht. Zeer prettige ervaring met Jeroen. Professioneel en gastvrij!
Zeer zeker de moeite waard om bij Jeroen langs te gaan.

Roy

Adresje erbij!

5,0 rating
2 januari 2019

Jeroen is een zeer vriendelijke verkoper.
Ik heb voor een nette prijs een Glycine gekocht van hem. Jeroen is een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een uurwerk willen kopen van hem 👍

Mito

Nieuwe Omega Seamaster

5,0 rating
2 januari 2019

Vandaag bij Jeroen een nieuwe Omega Seamaster gekocht. Ook een horloge ingeruild tegen een eerlijke prijs. Jeroen heeft veel verstand van horloges, communiceert correct en snel. Bij het ophalen nog even gezellig over horloges zitten kletsen want hij is ook een echte liefhebber. Aanrader!!

Freek

Aanrader

5,0 rating
2 januari 2019

Jeroen komt zijn afspraken na en neemt alle tijd voor je. Zeer goed gevoel bij de deal. Tot de volgende!

Boom

Top

5,0 rating
29 december 2018

Top service! Netjes op maat gemaakt & leuk gesprek gehad over uiteraard horloges. Zeker aan te raden om hier een mooi horloge bij te kopen!

Danny van Vliet

Maurice Lacroix Pontos S Diver

5,0 rating
28 december 2018

Erg vriendelijk en professioneel.
Eerlijk is eerlijk. In eerste instantie was ik wat achterdochtig voor een horloge wat bijna te mooi leek om waar te zijn.
Doordat Jeroen zijn vertrouwen in mij toonde won hij mijn vertrouwen en besloot ik dit schitterende horloge bij hem aan te schaffen.
Geen seconde spijt van en mocht er ooit een horloge van mijn verlanglijstje bij hem opduiken zal ik geen moment meer twijfelen…
Bedankt!

Sander

Prachtige TAG Heuer gekocht

5,0 rating
20 december 2018

Een prachtige TAG Heuer Grand Carrera bij Wrist Candy aangeschaft. Het horloge is exact als beschreven en was een dag later in huis. Zeer goed gevoel bij Jeroen, absolute aanrader.

Gert Aalbers

Topervaring!

5,0 rating
15 december 2018

Zonet mijn vintage Omega Seamaster ontvangen. Jeroen is deze persoonlijk komen afleveren bij mij. Wat toch een rit van 50km was. Heeft hier netjes en met zorg de band nog aangepast aan mijn pols en we hebben nog lekker gekletst over horloges. In één woord: topervaring. Hopelijk doen we in de toekomst nog zaken! Dankjewel Jeroen!

Glenn Waem

De beste keus

5,0 rating
11 december 2018

Bij Jeroen een Seiko New Turtle Dawn Grey gekocht, splinternieuw in de seals, voor minder dan dat je er tweedehands op Marktplaats voor betaalt en ook nog koffie en een goede uitleg op de koop toe. Zeker vijf sterren!!

Reinie.

TOP service!

5,0 rating
2 december 2018

Heel mooie Tudor Black Bay gekocht bij Jeroen. Mooi horloge, mooie conditie, mooie prijs en de service is top.
Veel succes met alles en hoop in de toekomst weer zaken met je te kunnen doen.
Vriendelijk bedankt en tot snel.

Demis

Aanrader

5,0 rating
1 december 2018

Naar aanleiding van de advertentie op Marktplaats gereageerd. Zeer goede en snelle reactie terug van Jeroen. ‘s Middags contact gehad en in de avond afgesproken, uiteindelijk het horloge gekocht. Leuke, gezellige deal met eerlijk advies en geduld. Wat mij betreft een aanrader. Zal vast niet de laatste deal tussen ons zijn 😬

Luuk Maes