Breitling Chronospace

5,0 rating
6 oktober 2019

Horloge is in zeer fraaie en perfect onderhouden staat, geheel conform beschrijving. Prettig contact en hele klantvriendelijke benadering. Dankjewel Jeroen, het was mij een genoegen.
Hartelijke groet,
Andre

Andre

Omega Seamaster

5,0 rating
6 oktober 2019

Vooraf alles goed doorgesproken, nette deal en eerlijke praat. Jeroen is een prettige partij om zaken mee te doen.

Martin

Tudor black bay red

5,0 rating
3 oktober 2019

Fijne zaken met Jeroen gedaan. horloge precies zoals beschreven. Zeker een aanrader, ik ga zeker nog eens zaken met hem doen. Klasse kerel👍

Dennis nuis

Omega Seamaster gekocht

5,0 rating
1 oktober 2019

En ja hoor; wéér zaken gedaan met Jeroen. En opnieuw naar volle tevredenheid, ik kocht een zo goed als nieuwe Omega Seamaster en kon mijn eigen horloge voor een eerlijke prijs inruilen.
Aanrader!

Freek

Omega Seamaster 300m.

5,0 rating
27 september 2019

2 maal een deal gesloten met Jeroen. Altijd leuk zakendoen met hem, is een echte liefhebber van horloges en geen praatjesmaker die je wat wil verkopen.
TOP!

Johan

Erg blij!

5,0 rating
25 september 2019

Van de week heb ik van Jeroen een oogstrelend horloge overgenomen.
Gezien de staat was het horloge in zeer goede handen van Jeroen, wat ik ten zeerste kan appreciëren.
Onnoemelijk blij mee 👍🏻👍🏻

Laurent Gotier

Fijne samenwerking

5,0 rating
25 september 2019

Professioneel contact, leuk bedrijf.

Martijn

Zoals het hoort!🤝

5,0 rating
22 september 2019

Reeds meerdere keren mogen handelen met Jeroen en dat verliep telkens zoals het hoort! Kort samengevat: vriendelijk, snel en heel correct. Voor mij een echte aanrader!

hoydonckx bert

Wristcandy is top

5,0 rating
20 september 2019

Kundig… betrouwbaar… en zeer prettig zaken doen. Super service….kortom TOP.. Jeroen het was weer een feestje👍

Frank

Zeer prettig zakendoen met Jeroen!

5,0 rating
19 september 2019

Heb een mooie deal kunnen maken waar zowel Jeroen als ik erg gelukkig van geworden zijn. Het horloge, een prachtige IWC was in de beschreven toestand en ging snel op de post. Leuk contact van een liefhebber, die weet waarover hij spreekt. Kundig, professioneel en klantgericht. Een absolute aanrader!

Patrick

Zeer tevreden

5,0 rating
16 september 2019

Vandaag een prachtig Seiko Marinemaster bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk en behulpzaam… fijn om zaken mee te doen!

Frank

Snelle service

5,0 rating
16 september 2019

Dit weekend een mooi horloge bij Jeroen gekocht. Snelle service, super aardig. Echt top! een aanrader om bij hem een horloge te kopen.

Jelmer

Zeer prettige deal

5,0 rating
14 september 2019

Deze week een zeer prettige deal met een Tudor Pelagos 25500TN 2-liner gemaakt met Jeroen van Wristcandy. Zeer prettige en vriendelijke communicatie en afhandeling. Horloge was zeer goed verpakt met een leuke extra verrassing in de doos. Horloge was zoals beloofd. Zeker een aanrader! Until next time!

Ralph

Betrouwbaar adres

5,0 rating
12 september 2019

Ik heb verschillende keren zaken gedaan met Jeroen . Hij heeft veel kennis over horloges.
Wrist Candy is een heel goed en betrouwbaar adres. Leuke horloges, normale prijzen. En super vriendelijk geholpen.
Groet Can

Can.

Heel tevreden!

5,0 rating
12 september 2019

Hele mooie in nieuwstaat verkerende Airwolf gekocht bij Jeroen. Weer een super nette prijs kwa inruil. Ze zijn er nog, mensen die eerlijk handelen. Hele tevreden en terug kerende klant.

bas

Zo wil je een horloge kopen

5,0 rating
12 september 2019

Gisteren een hele prettige verkoop ervaring gehad met / bij Jeroen!
Ik had hem al vroeg in de ochtend een berichtje gestuurd waarna ik snel antwoord kreeg van hem… daarna ben ik ‘s middags naar het pittoreske Tholen gereden waar het horloge al voor me klaar stond! Onder het genot van wat koffie en horlogepraat een gezellig uurtje gehad bij hem. Ja zo wil je een horloge kopen!
Zeker tot een volgende keer Jeroen!

Marco

Anonimo mod 2000 Top service.

5,0 rating
12 september 2019

Wederom een top service van Jeroen! Horloge zoals beschreven in top staat, levering nog beter 😁 dankjewel om het langs te brengen was leuk je gesproken te hebben. Op naar de volgende👊🏽.

Demis

Tudor Fastrider Ducati. TOP SERVICE.

5,0 rating
9 september 2019

Vandaag de Tudor Fastrider Ducati aangekocht. Super service en zelfs persoonlijk bij mij thuis gebracht.

Menno

Fantastisch

5,0 rating
31 augustus 2019

Onlangs een mooie Certina Powermatic gekocht. Snel en keurig afgeleverd.
Mooie klok.
Gewoon helemaal goed, 5 sterren dus!
*****

Peter Hofman

Aankoop Pellikaan Timing

5,0 rating
29 augustus 2019

Ik wilde eens wat anders en op mijn zoektocht kwam ik terecht op wristcandy.nl. Daar vond ik wat ik zocht en een plezierig en correct contact met Jeroen besloten tot aankoop. Jeroen zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. Met een verstopt potje echte candy op de koop toe!

Martin

Zeer goed bevallen!

5,0 rating
28 augustus 2019

Voor de eerste keer zaken gedaan met Jeroen, ik kan niet anders zeggen dat mij dat zeer goed bevallen is. Vriendelijk, reageerde snel, product zoals omschreven, snel verstuurd 👍

Sjaak

Top service A+

5,0 rating
26 augustus 2019

Vandaag weer met Jeroen afgesproken maar dit keer bij zn nieuwe stulpje mooi op terras aan het water. Heerlijk, zoals gewoonlijk stond het horloge klaar samen met een kopje koffie.
Deze keer een deal met inruil gesloten maar ik kwam voor 1 horloge en ging naar huis met 2😁 heel fijne deal Jeroen hartelijk dank ervoor.
Veel succes met de business en tot ziens.

Demis

Vriendelijk en zeer nette horloges

5,0 rating
26 augustus 2019

Dit weekend mijn nieuwe horloge bij Jeroen opgehaald. Zeer vriendelijke en gezellige afhandeling. Ik mocht zelfs nog even op de nieuwe fruitmachine van Jeroen spelen. Zeer nette horloges. Een aanrader.

Nico

Juiste adres!!

5,0 rating
24 augustus 2019

Top verkoper, mooie horloges, goede prijzen en een vriendelijke gozer. Juiste adres om je nieuwe horloge te kopen!

Titus

Vijf sterren!

5,0 rating
21 augustus 2019

Vandaag een Air-King opgepikt bij Jeroen, onder het genot van een koffie op zijn gezellige terras aan het water. Beter dan dit wordt het niet. Alles is naar wens, vlotte communicatie en snelle deal.
Heel erg bedankt Jeroen en graag tot een volgende keer!!

Cédric

Tevreden klant erbij!

5,0 rating
18 augustus 2019

Vandaag twee horloges ontvangen van Jeroen. Kwam persoonlijk langs. Hele aardige gedreven horlogeliefhebber. Totaal geen handelaarsgevoel, ook zeer netjes met inruil. Kortom nieuwe tevreden klant erbij 👍👍.

Bas

Omega Seamaster Aqua Terra

5,0 rating
18 augustus 2019

Super blij met mijn nieuwe Omega. Begon al met prettig contact via de mail. Horloge vervolgens thuis afgeleverd en op maat gemaakt. Papieren en doos erbij. Top service, betrouwbaar en zeker een aanrader. Dank Jeroen!

Martine

Black Bay 58

5,0 rating
8 augustus 2019

Jeroen is servicegericht, doet “fair” zaken en maakt het zijn klantrelaties graag naar de zin. Dit zal ongetwijfeld reden zijn, waarom zijn clientèle vast ook nog wel eens bij hem terug komt voor een tweede / ander horloge. Ik heb zijn service in ieder geval als goed ervaren.
Bedankt Jeroen.
Groet,
T.

T.

Tudor 1926

5,0 rating
5 augustus 2019

Vandaag een Tudor 1926 mogen ontvangen van Jeroen.
Na een prettig contact per mail waarbij de optie verzenden, halen, brengen werden aangeboden besloten halfweg af te spreken. Had vooraf twijfel over de maat maar Jeroen had keurig wat wristschots gemaakt.
Horloge was als nieuw en compleet zoals omschreven, band keurig op maat gemaakt en een leuk gezellig gesprek, kortom een aanrader om bij hem te kopen.
Keurige service, goede prijs!
Hartelijk dank Jeroen!

Ook Jeroen.

Omega Seamaster SMPc

5,0 rating
5 augustus 2019

Wederom een prettige deal met Jeroen gedaan. Nu een gloednieuwe Omega Seamaster gekocht. Perfect geregeld, gezellige overdracht op een zonnig terras, kortom een aanrader.

Martijn

Tevreden klant

5,0 rating
1 augustus 2019

Onlangs IWC top horloge gekocht, na prettige kennismaking op het terras van Jeroen.
Inruilen van eigen horloge geen probleem, en was daarmee drempel verlagend voor de aankoop en om de aankoop van beide zijden een goed gevoel te geven.
Aankoop met alle papieren en factuur.
Prettige ervaring en plezier van m’n aankoop 👍😃

Pieter van der Lee

Keurig geregeld!

5,0 rating
30 juli 2019

Prima deal, snel, betrouwbaar en zeer snelle levering!

MarcB

Een echte liefhebber!

5,0 rating
26 juli 2019

Onlangs een uitstekende deal gemaakt met Jeroen waarbij hij zich zeer flexibel en realistisch opstelde. Daarnaast is Jeroen een echt liefhebber en kan op een leuke aanstekelijke manier over horloges praten. Kopje koffie en een potje snoep krijg je er gratis bij. Beste Jeroen bedankt het hartelijke ontvangst, ga zo door en tot ziens! AANRADER!

Tom

Prima deal met Jeroen.

5,0 rating
22 juli 2019

Recent een prima deal met Wrist Candy gemaakt, waarbij Jeroen zich realistisch en heel flexibel toonde. Dat, in combinatie met een gastvrij onthaal, maakt hem wat mij betreft een aanrader.
Succes met de business gewenst Jeroen en tot een volgende keer!

Christiaan.

Tag Heuer Super Professional

5,0 rating
20 juli 2019

Fijn contact gehad vooraf voor wat betreft mogelijkheden tot inruil. Tijdens de ontmoeting gezellig gekletst en hij heeft zich netjes aan zijn afspraken gehouden. Fijne wijze van ‘zaken doen’ zonder dat het zo voelt.
Jeroen, nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.

Robin

Top

5,0 rating
17 juli 2019

Vandaag mijn Oris Diver Sixty-Five ontvangen. Prachtig exemplaar! Snel en prima contact, reële prijzen! Vriendelijk contact en betrouwbaar! Zeker aan te bevelen.

Ron van. Hamond

Omega Constellation

5,0 rating
15 juli 2019

Afgelopen week een prachtige Omega Constellation gekocht bij Jeroen. Communicatie verliep soepel en Jeroen was zelfs zo aardig om naar mij toe te komen. Ik zou zo weer een horloge bij hem kopen, een aanrader!

Harm

Aankoop Breitling Colt

5,0 rating
8 juli 2019

Eerste kennismaking met Jeroen. Zeer plezierig, liefhebbers onder elkaar, geenszins ‘handelaarsgevoel’. Horloge stond al klaar bij binnenkomst, geheel conform beschrijving. Ook prettig zakendoen met inruil. Heeft brede horloge-interesse. Echt iemand voor de hobbyist die op een relaxte en gezellige manier een (volgend) mooi horloge wil kopen!

Hans van de Velde

Tag Heuer Formula 1

5,0 rating
3 juli 2019

Snelle service..klantvriendelijk..mooie prijzen en met 3 maanden garantie!!!

R van Aperen

Montblanc

5,0 rating
2 juli 2019

Vandaag een gloednieuwe Montblanc Dual Time ontvangen van Jeroen. Topdeal gesloten en lekker vlot geleverd. Super verpakt, snelle communicatie en een prettig gevoel bij deze transactie. Alles zoals aangegeven op de site en prima voor elkaar. Graag tot een volgende deal!

RIK

Tudor Black Bay 58

5,0 rating
28 juni 2019

Jeroen is mijn nieuwe aanwinst komen langsbrengen: een Tudor BB58. Allereerst was de communicatie snel en perfect, en is het horloge exact zoals omschreven. Daarnaast was het erg fijn dat de persoonlijke reis van Jeroen gecombineerd kon worden met de levering van het horloge (op zijn verjaardag nota bene…), en hebben we er een leuk gesprek aan overgehouden. Al met al erg fijn zaken doen dus!
Jeroen, nogmaals bedankt, en wat mij betreft tot de volgende keer!

Jeroen

Breitling Aerospace EVO ll

5,0 rating
24 juni 2019

Vandaag is Jeroen bij mij de Aerospace komen afleveren. Horlogeband gelijk door hem op maat gemaakt. Wat een service!! Heb er twee horloges op ingeruild. Deal was snel gesloten. Op het moment dat hij binnen kwam was er al gelijk een vriendschappelijk gevoel. Geloof me…..Jeroen is goudeerlijk. Wat een verstand van horloges heeft die man. Heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden, en als ik weer eens iets anders wil hebben zal ik sowieso eerst Jeroen raadplegen. Jeroen, je hebt er een WristCandy ambassadeur bij hoor. Ga zo door. 😀👍🏼

Peter

Verkoop horloge

5,0 rating
18 juni 2019

Als verkoper en zeker nog koper, kan ik deze persoon en website zeker aanraden.
Je kan je horloge hier op een zeer mooie en snelle manier verkopen voor een deftige prijs.
Voor kopers kun je ook horloges kopen voor een zeer deftige prijs.
Deze website is dus voor verkoper en koper zeer handig!

jonas

Betrouwbaar!

5,0 rating
16 juni 2019

Super service! Betrouwbaar!!! Wat fijn dat er nog mensen zijn zoals Jeroen die iets doen met hart en ziel. En gemaakte afspraken nakomt! Nogmaals een aanrader 👍

Marcel Maas

Omega Aqua Terra

5,0 rating
14 juni 2019

Prachtige Omega Aqua Terra gekocht bij Jeroen. Fijne ontvangst, prima geholpen met op maat maken van de band. Leuk gesprek over horloges uiteraard, Jeroen heeft er verstand van. Je kunt gerust zaken met hem doen! Jeroen bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Martijn

Top service.

5,0 rating
11 juni 2019

Aankoop Tag Heuer S/el Chronograph.
Dit is mijn 2de aankoop bij Jeroen maar zal niet de laatste zijn. Super fijn contact en horloge was mooi stevig verpakt en goed aangekomen.
Thx voor de extras👌

Demis

Prettig zaken doen!!

5,0 rating
10 juni 2019

Vandaag 2 horloges bij Jeroen ingeruild tegen een prachtige Aquaracer. Communicatie was zeer vlot en soepel. Lekker bakje koffie erbij, beetje kletsen over horloges, zo wil ik altijd wel zaken doen. Bedankt Jeroen!

Rutger

Aankoop: Seiko SARX015

5,0 rating
9 juni 2019

Een Seiko SARX015 gekocht bij Jeroen. Vriendelijk ontvangst, fijne babbel met kop koffie en een erg goede prijs voor het horloge. Ook een schakeltje eraf halen was geen probleem. In alles top!
Bedankt Jeroen!
-Roan P

Roan Penseel

Gewoon heel fijn contact en perfecte service

5,0 rating
8 juni 2019

Ik heb een niet van nieuw te onderscheiden origineel Tag Heuer horlogebandje van Jeroen overgenomen. Erg snel contact, waarna het bandje de volgende dag al op de post zat.
Aardige gast, heel erg mooi horlogespul en een fijne service. Thnx Jeroen!

Dave S

Breitling Airwolf A78363

5,0 rating
6 juni 2019

Bij Jeroen een Breitling Airwolf gekocht, daarbij iets anders ingeruild. Prachtig horloge in onberispelijke staat. Mooie, eerlijke deal & vriendelijk ontvangst; kortom; aanrader!

Jakko

Omega Speedmaster Professional

5,0 rating
4 juni 2019

Na super vriendelijk en correct contact was de deal snel gesloten! Jeroen is een man van zijn woord en hij neemt ruimschoots de tijd voor zijn klant. Een goud eerlijke man welke goede prijzen hanteert! Bedankt voor het leveren van mijn GRAIL watch en bedankt voor het beste visitekaartje! Wilt u ook weten wat dit was? Dan raad ik vooral aan een horloge aan te schaffen bij Jeroen! Tot de volgende keer 😉

Dylan

Geweldige service

5,0 rating
1 juni 2019

Zeker een aanrader! In een mooie ruil de Speedmaster overgenomen. Erg blij mee: uiterst tevreden over de snelheid waarmee dit in gang kon worden gezet.
Via PostNL heel goed aangekomen, zeer netjes en zorgvuldig verpakt: kans op schade was er niet. Ik ga hier zeker terugkomen.

Rick

Zeer nette service (Rado Sintra aangeschaft)

5,0 rating
30 mei 2019

Hele fijne service en nog fijner de eerlijke behandeling. Van mij mag je veel meer van mijn kennissen als klant krijgen.

Breur.

Top!

5,0 rating
27 mei 2019

Zeker een aanrader! Heb bij Jeroen de Seamaster Midsize gekocht. Product zo goed als op de foto’s. Heel leuk contact en een vlotte bestelling en ontvangst. Dankjewel Jeroen!

Sem

Fantastisch !

5,0 rating
21 mei 2019

Een tijdje geleden mijn Panerai PAM50 bij Jeroen gekocht. Zeer vriendelijk onthaald, horloge was in nieuwstaat en de prijs zat goed. Aanrader !

Joris Vanné

Gekocht Breitling Superocean Steelfish

5,0 rating
21 mei 2019

Top service. Prima dealer met verstand van zaken. Jeroen is een fijn persoon en weet waar hij over praat.
Kortom prima deal. Cijfer 10

Frank

Seamaster 300

5,0 rating
12 mei 2019

Mooie Seamaster 300 bij Jeroen gekocht tot volle tevredenheid. Jeroen is een prettig persoon om zaken mee te doen en ik kom zeker nog eens bij hem terug

Dirk

Omega Seamaster Professional

5,0 rating
11 mei 2019

Een top deal gemaakt met Jeroen voor een 2018 Seamaster! Afgesproken op een toffe locatie, nog wat uitleg gekregen over het horloge en band werd mooi ingekort op maat. Kan iedereen de service van Jeroen aanraden. Zal hier zeker nog iets kopen in de toekomst.

Deflem J

Seamaster gekocht

5,0 rating
29 april 2019

Ik heb bij Jeroen een prachtige Omega Seamaster van 2017 gekocht. Omdat het mijn eerste serieuze horloge is nam hij uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, en het horloge netjes op maat te maken. Super service, en ik kom voor mijn volgende horloge zeker terug.

Leon H.

Aankoop Tag Heuer Kirium

5,0 rating
29 april 2019

Zeer netjes geholpen en een mooie prijs. Jeroen is een eerlijk persoon en weet waar hij over praat.

Kees

Breitling Superocean Heritage

5,0 rating
28 april 2019

Vandaag weer een mooie deal kunnen maken met Jeroen (een van de meerdere) 😎
Kortom zeker een aanrader!

Willem

Grand Seiko GMT (9F86)

5,0 rating
24 april 2019

Vandaag kwam Jeroen de GS GMT thuis bezorgen. Wat een service!
Was prettig zaken doen. Alles was zoals afgesproken en verwacht.
Een aanrader.

Jacco

Top verkoper

5,0 rating
20 april 2019

Horloge bij Jeroen gekocht met inruil.
Waarde van inruil is echt heel goed met hem te overleggen en deal was razendsnel gesloten.
Gewoon een top communicatie en zeer eerlijk persoon.
Echt een aanrader en ik zal zeker nogmaals zaken met hem doen!

Daniel

Omega Seamaster PO aangeschaft

5,0 rating
17 april 2019

Jeroen reageert correct en snel op berichten en heb nu al meerdere malen tot volledige tevredenheid zaken met hem gedaan. En dit was dan ook wat mij betreft zeker niet de laatste keer, echt een aanrader!

Freek

Topservice

5,0 rating
2 april 2019

Heb een Meistersinger gekocht en ben zeer tevreden van.. Supervriendelijk en komt zijn woord na.. Superservice.. Zeker een aanrader.. Zeer correct

Palit

Aankoop Breitling Superocean

5,0 rating
31 maart 2019

Breitling van Jeroen overgenomen.
Al meerdere horloges van Jeroen afgenomen en zoals altijd is het weer super geregeld👍

Willem

Aankoop Seiko Samuria Grey

5,0 rating
28 maart 2019

Prettig zaken doen met Jeroen.
Top klok gekocht en goede communicatie.
Echt een aanrader !!

Cees

Mooie Magrette via Jeroen.

5,0 rating
26 maart 2019

Op zoek naar ‘n ander horloge dan mijn juist aangeschafte Seiko Samurai Dawn Grey, kwam ik deze Magrette Regattare II tegen, en gelijk ‘n klik. Ook met de man achter dit horloge! De Seiko ingeruild voor dit fraaie stuk Nieuw Zeelands vakwerk. En ‘n mooie deal gemaakt met Jeroen. Iemand met ‘n grote kennis van zaken en eenzelfde vertrouwen. Blij met dit adres, en deze persoon. Kom ongetwijfeld nog eens aan in je nieuwe Zeeuwse stulp. Voor nu hartelijk dank, en beveel dit bedrijf van harte aan!

Driessen

Aankoop Hamilton Horloge

5,0 rating
25 maart 2019

Zeer fijn zaken gedaan te hebben met Jeroen. Mooi horloge. Goede service.
Beslist een aanrader voor iedereen die een horloge wil kopen.

Jaap Tromp

Zeer prettig

5,0 rating
25 maart 2019

Zeer prettig zaken gedaan met Jeroen een man van zijn woord en een geweldige afhandeling. Bedankt

Jan Glotzbach

Aankoop Maen horloge

5,0 rating
19 maart 2019

Zeer prettige en professionele ervaring.
Klantgericht en hulpvaardig geholpen bij de aanschaf van een mooi Maen horloge.
Hier kun je gerust terecht als je een mooi klokje zoekt.

Patrick

TAG Heuer Formula 1 chronograph

5,0 rating
19 maart 2019

Vlotte en correcte afhandeling. Heeft veel verstand van horloges. Ter plekke de band op maat gemaakt. Een zeer vriendelijke persoon. Zeker een aanrader om een aankoop bij te doen.

Amasja

Top communicatie en goede prijzen!

5,0 rating
16 maart 2019

Zojuist een leuke ruil gedaan waarbij ik twee van mijn horloges heb ingeruild voor iets nieuws. Snelle en prettige communicatie en daarbij ook nog eens een mooie deal kunnen maken.
Zeker een aanrader!

Koen

Wristcandy is top!

5,0 rating
3 maart 2019

Fijne deal gemaakt met Jeroen. Duidelijk en vlotte communicatie, goede prijs en horloge zoals beschreven.
Aanrader!

Patrick (@Sjoesbal)

Breitling Aerospace Evo

5,0 rating
1 maart 2019

Bedankt Jeroen voor de voorbeeldige transactie, je website ziet er verzorgd uit met hele goede gedetailleerde foto’s en uitleg.

Jan v. Z.

Tag Heuer Link 200 Sports Date

5,0 rating
20 februari 2019

Leuk om Jeroen te ontmoeten; je kan het enthousiasme mbt horloges aan hem zien als hij er over praat. Prettige gesprek gehad over horloges en meer. Horloge was, zoals verwacht op basis van de foto’s, in prachtige staat. Erg goede ervaring, en een website die ik in de gaten ga houden.
Ga vooral door hiermee Jeroen, er is geen substituut voor passie. Dank en wellicht tot ziens!

Jarno

Aankoop Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic

5,0 rating
18 februari 2019

Na een snel, leuk en correct contact via internet heb ik afgesproken bij Jeroen thuis voor de keuze tussen twee horloges, Omega Seamaster Aquaterra Chronograph met witte wijzerplaat of een Tag Heuer Aquarace Calibre 5 Automatic met blauwe wijzerplaat …het is uiteindelijk de Tag Heuer geworden gezien die mij het beste past. Jeroen heeft tijdens een lekker kopje koffie de band op maat gezet en nog even alles gecheckt (full set)… top service. Ben blij een nieuw adresje te hebben gevonden en blijf zeker de website volgen, zeker aan te bevelen.
Je voelt aan dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, super leuk gesprek gehad.
Thnx Jeroen

Marc (B - Antwerpen)

Hamilton Jazzmaster auto chrono

5,0 rating
16 februari 2019

Rond aan ‘t struinen op marktplaats, stuitte ik bij toeval op een prachtig Hamilton horloge. Er altijd een willen aanschaffen maar op een of andere manier nooit van gekomen. Na wat over en weer chatten besloten om af te spreken zodat ik het klokje ook in het echt kon zien. Direct een klik. Professioneel, betrouwbaar, mensen-mens en het hart op de goede plek. Je voelt aan alles dat Jeroen van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Hoefde er niet lang over na te denken. Super service, super blij mee! Op naar de volgende. Dank je wel, Jeroen!

Raymon

Omega Seamaster Planet Ocean

5,0 rating
15 februari 2019

Vandaag een leuk horloge gekocht bij Jeroen. Vlotte afhandeling en horloge zoals beschreven. Top, bedankt en wie weet tot een volgende keer.

Marcel

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
12 februari 2019

Gekocht via Marktplaats. Prima levering, volgens afspraak. Keurig verpakt met een leuke verrassing. Een aanrader voor iedereen die een mooi, exclusief horloge zoekt.

LCee

Seiko Dawn Grey

5,0 rating
7 februari 2019

Seiko Dawn Grey horloge gekocht bij wrist candy. Aardige vent die gewoon doet wat hij afspreekt en snel handelt. Jeroen ga jou in de gaten houden en kom zeker nog een keer een mooie klok bij jou kopen.

Johan Vrijburg

Meisterlijke deal met Jeroen

5,0 rating
6 februari 2019

Een Meistersinger op de kop getikt op Marktplaats. Tijdens de gegevensuitwisseling ontdekten we dat we allebei lid van het HorlogeForum waren; ik na een lange afwezigheid. Jeroen heeft vriendelijk en snel gereageerd. Het pakket is nu binnen en ik ben blij dat ik er een fijne horlogehandelaar aan overgehouden heb. Ik ga nu gauw het pakket openen!

Willem

Toffe deal met Jeroen

5,0 rating
5 februari 2019

Afgelopen zaterdag een toffe deal met Jeroen van WristCandy. Ik heb een heel fraaie vintage Tag Heuer Diver overgenomen en een horloge tegen een behoorlijke en realistische prijs in kunnen ruilen. Ben er verguld mee. Is trouwens niet alleen het wisselen van de horloge’s, maar ook nog lekker kletsen over gezamenlijke interesses onder het genot van een kop koffie. Volgende keer graag weer! Kan Jeroen aanbevelen.

Tony

Aankoop Squale 20 Atmos Mint Ceramic Ref. 1545

5,0 rating
31 januari 2019

Na enig speurwerk op internet kwam ik de naam van Jeroen de Ree tegen.
Op diverse horloge forums lees je over zijn kennis van horloges. Via zijn website vond ik een prachtige spiksplinternieuwe Squale 20 Atmos Mint 1545 voor een aantrekkelijke prijs. Na diverse mailtjes die zeer snel beantwoord werden, ben ik naar Bergen op Zoom gereden. Zeer vriendelijke ontvangst en daar kwam het vakmanschap en kennis van Jeroen gelijk boven.
Horloge aangekocht en direct op maat gemaakt.
Ben er zeer blij mee en het was de rit van Purmerend naar B. op Zoom meer dan waard.
Conclusie: Uitstekend en betrouwbaar adres en website.

Arend Boode

Oris Diver 65 Deauville

5,0 rating
30 januari 2019

Ik heb de koop als erg prettig ervaren. Na emailcontact belde Jeroen me om wat meer details over het horloge te geven, daarna de deal snel en goed afgehandeld. En belangrijker nog, de geleverde waren zijn zeker zo goed als aangegeven. Voor herhaling vatbaar!

Pim Jansen

Glycine Airman 18 GMT

5,0 rating
30 januari 2019

Jeroen is een zeer vriendelijke man. Erg prettig contact en hij kwam over als een zeer betrouwbaar persoon die verstand van horloges heeft. Ik heb voor een nette prijs een Glycine Airman gekocht van hem. Was al een tijdje op zoek op Chrono24 en kwam uiteindelijk bij Jeroen terecht, een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een horloge kopen bij hem 👍

A. Postma

Vriendelijk maar professioneel

5,0 rating
28 januari 2019

Mooi horloge op het oog en stuurde hiervoor een e-mail.
Kreeg snel een antwoord terug, waardoor de knoop tot aanschaf snel doorgehakt was.
Zeer vriendelijk, kundig en professioneel.
De hele koopbeleving was dan ook als zeer prettig te omschrijven.

C. Voerendaal

Squale Blue Ray 1545 overgenomen

5,0 rating
24 januari 2019

Heb hier een Squale Blue Ray Y1545 gekocht. Het horloge was zoals beschreven: in nieuwstaat, perfect werkend en mooi en zorgvuldig verpakt.
Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuke duiker!

Dylan

Wauw

5,0 rating
23 januari 2019

Een schitterend horloge gekocht bij Jeroen en ik spaar meteen door voor de volgende. Wat een geweldige ervaring was dit: alsof je bij een juwelier zit maar dan veel gezelliger en hij verkocht mij de goedkoopste van de 2 waaruit ik wilde kiezen. Gewoon omdat hij die (en ik later ook) beter bij me vond staan. Kijk daar heb ik tenminste wat aan!

Jan

Seiko MM300

5,0 rating
20 januari 2019

Erg blij met het mooie horloge dat ik heb gekocht bij Jeroen. De verkoop liep erg soepel en met een goed gevoel. Deze man is een echte liefhebber en heeft veel kennis van zijn horloges. Een vertrouwd adres met recht een aanrader!

Bart

Zeer tevreden.

5,0 rating
13 januari 2019

Prachtig horloge gekocht van Jeroen! Hij regeerde snel en netjes op vragen. De Omega is niet van nieuw te onderscheiden, precies zo als omschreven dus. Ook de band is netjes op maat gemaakt. Zeer tevreden al met al. Bedankt!

Nanne

Jeroen is TOP

5,0 rating
10 januari 2019

Meerdere horloges gekocht inmiddels en ik kan maar 1 ding zeggen: Jeroen is TOP. Neemt alle tijd voor je, monteert de band keurig netjes en hanteert eerlijke prijzen. Bovendien altijd eerlijk advies. Je merkt dat hij echt gek is van horloges. Vaste klant erbij!

J.M.

Breitling Superocean Heritage

5,0 rating
3 januari 2019

Vandaag een Breitling Superocean Heritage gekocht. Zeer prettige ervaring met Jeroen. Professioneel en gastvrij!
Zeer zeker de moeite waard om bij Jeroen langs te gaan.

Roy

Adresje erbij!

5,0 rating
2 januari 2019

Jeroen is een zeer vriendelijke verkoper.
Ik heb voor een nette prijs een Glycine gekocht van hem. Jeroen is een echte aanrader. Zal zeker de volgende keer weer een uurwerk willen kopen van hem 👍

Mito

Nieuwe Omega Seamaster

5,0 rating
2 januari 2019

Vandaag bij Jeroen een nieuwe Omega Seamaster gekocht. Ook een horloge ingeruild tegen een eerlijke prijs. Jeroen heeft veel verstand van horloges, communiceert correct en snel. Bij het ophalen nog even gezellig over horloges zitten kletsen want hij is ook een echte liefhebber. Aanrader!!

Freek

Aanrader

5,0 rating
2 januari 2019

Jeroen komt zijn afspraken na en neemt alle tijd voor je. Zeer goed gevoel bij de deal. Tot de volgende!

Boom

Top

5,0 rating
29 december 2018

Top service! Netjes op maat gemaakt & leuk gesprek gehad over uiteraard horloges. Zeker aan te raden om hier een mooi horloge bij te kopen!

Danny van Vliet

Maurice Lacroix Pontos S Diver

5,0 rating
28 december 2018

Erg vriendelijk en professioneel.
Eerlijk is eerlijk. In eerste instantie was ik wat achterdochtig voor een horloge wat bijna te mooi leek om waar te zijn.
Doordat Jeroen zijn vertrouwen in mij toonde won hij mijn vertrouwen en besloot ik dit schitterende horloge bij hem aan te schaffen.
Geen seconde spijt van en mocht er ooit een horloge van mijn verlanglijstje bij hem opduiken zal ik geen moment meer twijfelen…
Bedankt!

Sander

Prachtige TAG Heuer gekocht

5,0 rating
20 december 2018

Een prachtige TAG Heuer Grand Carrera bij Wrist Candy aangeschaft. Het horloge is exact als beschreven en was een dag later in huis. Zeer goed gevoel bij Jeroen, absolute aanrader.

Gert Aalbers

Topervaring!

5,0 rating
15 december 2018

Zonet mijn vintage Omega Seamaster ontvangen. Jeroen is deze persoonlijk komen afleveren bij mij. Wat toch een rit van 50km was. Heeft hier netjes en met zorg de band nog aangepast aan mijn pols en we hebben nog lekker gekletst over horloges. In één woord: topervaring. Hopelijk doen we in de toekomst nog zaken! Dankjewel Jeroen!

Glenn Waem